Holiday On Ice Mistery – Vanish novogodišnja tajna oduševila Beograđane

miarcle_on_iceZvuci dalekog Istoka, igrači na ledu obučeni u bele haljine i turbane označili su u „Beogradskoj areni“ početak šou programa „Misterija – Vanish novogodišnja tajna“. Treću godinu za redom produkcija „Holidey on Ice“ dovela je u Beograd, još jednu spektakularnu predstavu na ledu. 
Prethodne dve godine, lider u svetu klizačkog spektakla „Holidey on Ice“ oduševio je Beograđane,pre svega one najmlađe, predstavama „Petar Pan“ i „Duško Dugouško na ledu“. 
Najnoviji šou“Misterija na ledu – Vanish novogodišnja tajna” obuhvata nekoliko bajki među kojima su “Alisa u zemlji čuda”, “Princ i princeza u zemlji vilenjaka”, a jedan segment se čak odnosi na horoskopske znake. Postoji i jedna priča o trolovima, zatim o ciganskoj magiji, a glavna tema je sve ono što je mistično i tajno. 
Magično putovanje posetioci su započeli orijentalnim nastupom na ledu, a nastavili cigankom gatarom, koja ih je uz klasik Berija Maniloua „ Could it be Magic“ u izvođenju ženskog vokala i uz pratnju violine vodila dalje. Gataru je zatim zamenila Alisom iz Zemlje čuda sa svojim avantruama. 
miarcle_on_ice (1)U Beogradskoj areni navode, da su posetioce i ove godine videli veličanstveno klizanje, zapanjujuće akrobacije, raskošnu scenografiju i uzbudljivu priču, koja je sinhronizovana na srpski jezik. 
Zvučni, svetlosni efekti i besprekorna koreografija ovih umetnika na ledu oduševila je najmlađe Beograđane.
Za sve oni koji u prva dva dana izvođenja predstave nisu imali vremena da dođu u Beogradsku arenu napomena da je sutra, u nedelju još jedna predstavana na programu o to u 12 časova, pa zato požurite da kupite karte.Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama „Beogradske arene“, „Delta sitija“, „Bilet servisa“, „Eventima, „Card Servica“, u knjižari „Delfi“ i u SKC-u. Cena karata je od 990 do 2500 dinara. 

Povezana vest:  Liscina srca za Dan zaljubljenih!

Više slike pogledajte OVDE!