Pink najavio svoju novu seriju u 2010. godini 

pinkTelevizija Pink najavila je danas da će od 4. januara 2010. godine početi premijerno prikazivanje svoje nove serije „Kuku Vasa“, u kojoj glavne uloge igraju Jelisaveta Sablić, Ružica Sokić, Marko Živić, Katarina Marković i Nebojša Ljubišić. 
U prvoj premijernoj Pinkovoj seriji u 2010. godini, Markovićeva igra ambicioznu marketinšku radnicu Anu, a Živić nervoznog taksistu Pavla, koji uoči prve braćne noći moraju neplanirano da stan u Beogradu dele sa taštom Natalijom (Sablić) i sinom njene sestre Emilije (Sokić) 40-godišnjim većitim studentom Vasom (Ljubišić). 
„Vasa je (svoju) garsonjeru privremeno izgubio na pokeru i umesto da ode iz njihovih života, on ulazi i useljava se kod Natalije, Ane i Pavla. U garsonjeru stiže Kameni (Miloš Samolov), vitez beogradskog asfalta i pravi ilegalnu kockarnicu“, saopštio je Pink. 
Kako je najavljeno, 22 nastavka serije „Kuku Vasa“ ići će u udarnom terminu od 20.00 radnim danim izuzev petka, a gostujući glumci su Marko Nikolić, Danica Todorović, Boris Komnenić, Danijel Sič i Tamara Krcunović. 
Scenarista je Vladimir Đorđević, a režiser i izvršni producent je Slobodan Šuljagić poznat po Pinkovim serijama „Ljubav navika panika“, „Ljubav i mržnja“ i „Agencija SIS“. 

Povezana vest:  Fond „ANA I VLADE DIVAC“ (HOD) i dalje uspešan u prikupljanju sredstava za zbrinjavanje interno raseljenih i izbeglica