Studio za projektovanje kuhinja i dizajn eneterijera „LINEA CREATIVA“ D.O.O.

KarlaRazmišljate o preuređivanju kuće ili stana, ili samo planirate da konačno priuštite sebi kuhinju kakvu godinama sanjate. Sjajna vest stiže pravo iz srca Šumadije, iz Kragujevca gde je nedavno otvoren studio za projektovanje kuhinja i dizajn eneterijera“LINEA CREATIVA“ D.O.O.
Studio se bavi dzajnom enterijera, gipsanim i završnim radovima, idejama o renoviranju starih i pravljenju novih kuća i stanova. Pored toga ovaj studio se bavi i projektovanjem i uvozom kuhinja renomiranog proizvođača ANCONA (www.anconacasa.rs). U ponudi se nalazi 14 modela kuhinja u preko 100 kombinacija (iverica, medijapan, drvo, staklo, različite boje), a tu su i hotelski nameštaj, kancelarijski nameštaj, recepcije, spavaće sobe. 
LanaPrimena moderne tehnologije i najsavremenijih mašina, vodećeg proizvođača mašina za drvnu tehnologiju – HOMAG, daje veliku fleksibilnost u postavljanju, tako da smo u svakom trenutku, svojim proizvodnim asortimanom i performansama, u mogućnosti da odgovorimo i najizazovnijim zahtevima kupaca. Rast poslovanja otvorio je mogućnost izgradnje sopstvene savremen fabrike u kojoj su, poštovanjem ergonomskih zahteva, poboljšani uslovi rada, kao i skladištenja sirovina i gotovih proizvoda. Sve ovo omogućava i lakšu primenu ISO standarda čiji je sertifikat dobijen 2004. godine. U razdoblju od 21. do 24. 10. 2009. godine, Ancona se po prvi puta predstavila sa delom svog proizvodnog asortimana za uređenje hotelskih soba i trpezarija na međunarodnom sajmu nameštaja i dizajna interijera INFDEX 2009. u Dohi, Katar.
LorenaMonikaStudio za projektovanje kuhinja i dizajn eneterijera“LINEA CREATIVA“ D.O.O. je zastupnik proizviđača ANCONA, a uz kratke rokove i maksimalno poštovanje želja kupaca sigurni smo da će ovaj studio biti i vaš izbor. 
Studio se nalazi u Kragujevcu, u ulici Daničićeva broj 65, a sve informacije možete dobiti na telefon +381 64 507 11 95 ili putem maila: [email protected]

Povezana vest:  VIŠE HILJADA LJUDI NA COCA-COLA TRCI ZADOVOLJSTVA