Sunčani dani i letnje vreme polako se bliže kraju. Iako hladniji period znači da haljine, sandale i kupaće kostime menjamo za kapute i kišobrane, doba jeseni sa sobom donosi i veliku inspiraciju za zamenu nameštaja, naročito kada je reč o uređenju doma.

Tokom jesenjih dana često uživamo sa najbližima u prijatnom i toplom domu, gde minimalne promene u enterijeru mogu da upotpune doživljaj celokupne atmosfere. Ovo su neke od ideja koje vas mogu inspirisati da svoj dom pretvorite u toplu oazu, uz samo nekoliko povoljnih jesenjih detalja i dekoracija.

U svoju postojeću kolekciju, JYSK je dodao mnoštvo jedinstvenog posuđa uz koje će svaka trpezarija postati omiljeno mesto za okupljanje porodice ili druženje sa prijateljima uz toplu šolju kafe ili čaja.

Povezana vest:  Grand Black’n’Easy Strong – jaka fora, za još jače razbuđivanje

Ovu atmosferu upotpuniće jedan od noviteta u kolekciji, a to su šolje ovalnog oblika izrađene od glaziranog kamena, idealne za ispijanje nekog toplog napitka u kišnim jesenjim danima. Šolje mogu da se kombinuju sa tanjirima i čašama od stakla, u bojama koje će se međusobno savršeno uklapati i postati novi hit detalji u vašem domu.

„Ove sezone smo u postojeći asortiman dodali puno jedinstvenog posuđa. Jedan od njih je šolja SVERRE, izrađena od glaziranog kamena, ovalnog oblika. Šolje kombinujte sa FERDUS tanjirima i SIGBERT čašama od stakla koje se savršeno uklapaju i ukrasite sto koji će sve ostaviti bez daha“, istakla je Tina Nymann, rukovodilac kategorije u JYSKu.

Povezana vest:  SBB i KKR doniraju 25 miliona dinara za pomoć poplavljenima

SVERRE šolje savršene su za veliku porciju jesenjeg čaja ili kafe, a uvek ih možete staviti i na otvorenu policu kao zgodan dekorativan detalj koji je uvek pri ruci.“

Osim kišnih oblaka, jesen donosi i kraće dane, pa je prijatno osvetljenje nešto što će biti potrebno svakom domu.

„U našem asortimanu ima i mnogo novih lampi koje će ugrejati enterijer i ulepšati jesenje večeri. Baza svetiljke izrađena je od zatamnjenog stakla, bambusa ili lana, a jednostavnost boja i dizajn idealna su kombinacija. Skandinavski dizajn i meko, toplo svetlo omogućava postavljanje rasvete na bilo kojem mestu u kući, gde god želimo da stvorimo ugodnu atmosferu. Stavite ih na police, sto ili noćni ormarić u spavaćoj sobi i ugasite glavnu rasvetu u prostoriji.“

Povezana vest:  RITAM EVROPE ! 2017 SKCNS NOVI SAD TRG SLOBODE 9. MAJ

Sjajan izbor je i prenosna baterijska lampa HOLGER od stakla boje terakote koja će, osim štednje energije, učiniti dom ugodnijim i toplijim.