Najlepše okićena jelka za UNICEF

Hotel Hyatt Regency Beograd i ove godine u okviru svog projekta „Hajat Planeta”, tradicionalno organizuje Izbor najlepše okićene novogodišnje jelke. Takmičenje, u kome će kao i do sada svoju kreativnost predstaviti šesnaest kompanija, održaće se u sredu 10. 12. 2009. u lobiju hotela Hajat sa početkom u 18h. 
Ovogodišnja tema Izbora nosi naziv „GO GREEN“, sa fokusom na eko-frendli pristupu u dekorisanju. Učesnici će imati priliku da kroz druženje predstave svoje ideje i maštovitost u osmišljavanju ukrasa kojima će oplemeniti svoje novogodišnje jelke.
U okviru svog filantropskog projekta „Hajat Planeta”, a u cilju pomoći lokalnoj zajednici, beogradski Hajat je ovogodišnju akciju kićenja novogodišnjih jelki „GO GREEN“ ostvario u saradnji sa UNICEF-om i ukupan iznos, od participacije kompanija učesnika, biće doniran UNICEF-ovim projektima. 
Pod pokroviteljstvom Global Hajat Korporacije, hotel Hajat Ridžensi Beograd je deo programa „Hajat Planeta“, čiji je glavni cilj – očuvanje i prezervacija naše životne sredine, kao i edukacija o važnosti da se sačuva planeta za buduće generacije.
Saradnja sa UNICEF-om je još jedna lepa prilika da kompanija Hajat, zajedno sa kompanijama učesnicama, doprinese podizanju društvene svesti i svojim angažmanom odgovori na teškoće sa kojima se suočava naše društvo.

Povezana vest:  Kanal E! uživo sa kraljevskog venčanja u Londonu 19. maja!