Fond „Ana i Vlade Divac“ (HOD) i restoran Little Bay
prikupili sredstva za porodicu sa Kosova

Samo mesec dana od početka zajedničke humanitarne akcije Fonda „Ana i Vlade Divac“ (HOD) i restorana „Little Bay“, ostvaren je prvi veliki uspeh – prikupljena su sredstva namenjena za kupovinu kuće za porodicu Voštić. Na taj način, ova šestočlana porodica koja već deset godina živi u kolektivnom centru, ušla je u proceduru izbora kuće u kojoj će živeti. 
-Želimo da se zahvalimo svim divnim gostima restorana „Little Bay“ koji su videli i iskoristili priliku da pomognu ljudima koji su ostali bez svog doma. Pozivamo sve ljude dobre volje da i dalje dolaze, da dovedu prijatelje, porodicu, poslovne partnere, i uživaju u predivnom ambijentu i odličnoj hrani restorana „Little Bay“, i ovog puta daju svoj doprinos za zbrinjavanje sedmočlane porodice Radovanović koja je pre deset godina ostala bez svog doma i trenutno živi u kolektivnom centru – rekla je Snežana Divac, osnivač i predsednica Upravnog odbora HOD-a.
-Srećni smo što smo do sada, zahvaljujući svim našim gostima koji su pokazali veliko srce i humanost, i donirali svoj novac, uspeli da pomognemo porodici Voštić i što smo na dobrom putu da trajno zbrinemo porodicu Radovanović. Ovo je akcija u koju mogu svi da se uključe i koja, zahvaljujući ljudskoj solidarnosti, vrlo brzo daje rezultate. Pozivamo sve naše drage goste, da svakog ponedeljka budu deo dobrotvornog tima, ali i drugim danima u nedelji kada će moći da ostave svoj prilog za porodicu Radovanović – rekao je direktor restorana Little Bay, Dejan Bogdanović.
Akcija koju Fond sprovodi sa restoranom u okviru kampanje „Možeš i Ti“, nastavlja se punom parom, sa ciljem da se prikupe sredstva za zbrinjavanje još jedne porodice do kraja godine. Kao i do sada, gosti restorana „Little Bay“ će svakog ponedeljka, do kraja godine, imati mogućnost da za naručenu hranu plate onoliko koliko žele, a sredstva prikupljena na ovaj način biće namenjena za kupovinu domaćinstava i zbrinjavanje porodica koje još uvek žive u kolektivnim centrima u Srbiji. Do kraja godine biće organizovana još jedna donatorska večera. 

Povezana vest:  Viktorija i Dejvid Bekam ćerki dali ime Harper Sevn