Zvezdana kolekcija

Jelena Janković predstavila kolkeciju “J.J. Star Collection” for Mona

IMG_4255Najbolja srpska teniserka Jelena Janković odavno je pokazala da prema modi gaji veliku ljubav, te je njena saradnja sa uspešnim srpskim brendom dobila treći čin. U svojoj poslovnoj zgradi, modna kuća Mona svečano je predstavila najnoviju modnu liniju “J.J. Star Collection”. Ovo je kao što smo rekli njena treća kolekcija koju predstavlja upravo pred novogodišnje praznike. Glamurozni modeli namenjeni su svim damama koje žele da zablistaju sjajem pravih zvezda, a kako je Jelena kreirala je modele u kojima se i ona sama oseća ugodno, ženstevno i trendi.  
Manekenke su prošetale u ženstvenim haljinama, pantalonama, tunikama koje krase šljokice. Poseban pečat novoj Jeleninoj kolekciji daju kožne jakne sa njenim inicijalima i Swarovski kristalima, svečane haljine sa neizbežnim svetlucavim detaljima za crveni tepih, kao i kaiševi i tašne koje prate celu kolekciju i predstvaljaju neobičan spoj modernog šika, glamura i elegancije. Aplauzi su ispratili silazak zvezde večeri niz stepenice, koja se pojavila u kratkoj kožnoj haljini i najvišim štiklama. Sa osmehom, po kome je svetski poznata, i se ovog puta zahvalila svima i isekla veliku tortu u obliku zvezde. 
Posle revije Jelena je izjavila da je radila i na sportskoj liniji te ćemo je na Austalian Openu videti u plavoj haljinici, koju će možda krasiti faltice u nekoliko boja. 
Džej Džej je imala podršku mama Snežana i tata Veselin, a na pitanje da li će biti promena u njenom trenerskom timu Jelena je rekla:
-Ja samo želim jednu stvar, a to je da se mama što pre vrati u moj tim, jer ona je moj najvatreniji navijač i osoba koja mi puno znači.
IMG_4149Reviji su prisustvovali ambasador Rusije Aleksandar Vasiljevič Konuzin, ministar Slobodan Milosavljević sa suprugom, Snežana Dakić Mikić, Tatjana Olujić, Jasmine Ana 
Nakon revije priređen je “ Star party “, a gosti su uz šampanjac i tortu uživali u premijernom spotu naše teniserke. 

Povezana vest:  Svečano plivanje za Časni krst na Adi Ciganliji