Borba za šampionsku titulu Velikog brata

PlakatRadiša Miljković i Đorđe Đurđević, najkorpulentniji ukućani “ Velikog Brata“ najavili su veliki bokserski okršaj! Oni su juče nakratko napustili Kuću na Košutnjaku i u tržnom centru „Ušće“ publici obećali da će u petak u ponoć, za kad je najavljen okršaj, već u prvoj rundi nokautirati jedan drugog. 
-Odradio sam hiljadu sklekova i hiljadu trbušnjaka tako da Radiša nema nikakve šanse za pobedu -izazvao je Đorđe najstarijeg ukućanina, koji je odmah odgovorio na prozivke: 
-Poručujem mom kolegi da ću da ga patošem! Legaće Đole dole na pod. Imam srce, dušu i veliku želju za pobedom. Ja sam boks trenirao u Aleksinac, a pobedu ću posvetim voditeljki Marijani Mićić, ali i svim lepim ženama koje vole boksere, jer su uporni i razvijeni – rekao je Radiša, i dodao da bi umesto trenera za meč više voleo da ima „trenerku“. 
Posetioci koji su se u vreme neobične konferencije našlu u beogradskom tržnom centru pozdravili su VB takmičare, koji će se u petak sukobiti u Kući na Košutnjaku. Organizatori meča pobedniku će uručiti nagradu, ali nisu želeli da otkriju o čemu je reč.

Povezana vest:  „UNIQA BASKET FOR BELGRADE“ humanitarna akcija za školu (FOTO)