Superpoklon – poklon nad poklonima 

Superpoklon_ ona_onSezona praznika se bliži – a sa njom i razmišljanja o tome kako da vaši pokloni budu originalni, zanimljivi, moderni… Na vašu sreću, u Srbiji vam je od sada dostupan pravi evropski hit za sve slične prilike – Superpoklon – specijalni znak pažnje i bliskosti za vaše prijatelje, poslovne partnere i voljene – atraktivan i interesantan tokom cele godine!
Superpoklon je lepo upakovan poklon paket koji sadrži vaučer za pravo uživanje u jednoj od niza probranih i interesantnih aktivnosti, na više lokacija u Beogradu. Superpoklon nije samo jedan: postoji u više tematika, u zavisnosti od toga šta osoba kojoj ga poklanjate voli. Sve varijante Superpoklona su vam predstavljene na internet stranici www.superpoklon.rs, na kojoj ćete moći da napravite pravi izbor. Posebna odlika Superpoklona je da nije namenjen da se konzumira sam i kod kuće: izvedite osobu kojoj ste ga poklonili u odabrane restorane Beograda, na degustaciju vina, kolača ili koktela, pružite im relaksaciju u vidu masaža u najboljim wellness centrima Beograda. Superpoklon pruža inspirativan izbor i što je još važnije – provod koji se pamti !
Izaberite Superpoklon za koji smatrate da će se najviše dopasti osobi ili osobama kojima ga poklanjate. Naručite ga direktno na sajtu, na kome će vam ceo proces biti detaljno objašnjen. Prvi red ponude (koja će se vremenom širiti) obuhvata pakete “Opuštanje”, “Degustacija”, “Kulinarske čarolije” i “Ekskluzivni restorani”. Osoba kojoj poklonite Superpoklon može sama da izabere jednu od predloženih lokacija u paketu za gde, kada i sa kim (ako je poklon za dve osobe) želi da se provede. A da bi se lakše odlučila, svaka usluga iz Superpoklon paketa je predstavljena kratkim opisom, fotografijom i detaljima usluga koje se nude. Tu su i kontakt informacije radi rezervacije ukoliko je potrebna…Svaki paket sadrži jedan Superpoklon vaučer koji služi za dobijanje usluge na izabranom mestu. Osoba koja dobije Superpoklon nema potrebe da vadi novčanik, ostaje joj samo da se opusti i uživa. I naravno, ispriča vam kako je bilo… 
I zato, budite prvi koji ćete oduševiti vaše prijatelje i partnere izborom pravog Superpoklona za njih; jer, Superpoklon je taj u kome se uživa i kad se prima i kad se dariva – tokom cele godine !

Povezana vest:  Džastin Timberlejk u reklami za ženski parfem Živanšija