Svetsko iskustvo za učenike iz Srbije 

Javni_casPoznati frizer Branislav Komazec, ambasador Schwarkopf-a, održao je javni čas učenicima Škole za negu lepote prilikom koje je pokazao najnovije tehnike održavanja i bojenja kose koristeći Schwarzkopf preparate i Palette XXL boje za kosu. Zahvaljujući kreativnoj prezentaciji i radionicama koje je Komazec organizovao, budući frizeri dobili su priliku da steknu svetsko iskustvo i budu u toku sa savremenim trendovima.
Povodom druženja sa učenicima, Komazec je izjavio: – U našem poslu od izuzetne je važnosti biti u korak sa promenama i uvek iznova učiti nove i savremene tehnike. Drago mi je što sam, kao njihov stariji i iskusniji kolega, mogao da podelim svoje znanje i iskustvo.
-Javni časovi ovakvog tipa neophodni su deci koja se školuju za zanimanja koja se brzo razvijaju i menjaju od sezone do sezone. Mi naše učenike podstičemo da stalno prate nove modne trendove. Škola za negu lepote raspoložena je za svaki vid saradnje sa svima koji žele da pomognu mladima i njihovo školovanje učine kreativnijim – rekla je Veselinka Životić, direktorka Škole za negu lepote.
Javni čas je jedan od načina na koji kompanija Henkel želi da pomogne budućim frizerima da rade sa iskusnim kolegama i kvalitetnim materijalom. Kako bi učenici u narednom periodu mogli da vežbaju ono što su naučili na javnom času, kompanija Henkel je obezbedila materijal za rad u vidu Palette XXL boja za kosu.

Povezana vest:  Eva Longorija lansira novi parfem