Delta_Generali_BgCarShow_2010TREĆI DELTA GENERALI BG CAR SHOW

Sajam automobila od 8. do 14. marta u Beogradu

 

Na beogradskom sajmu automobila „Delta Đenerali BG Kar Šou“, koji će biti održan od 8. do 14. marta, učestvovaće oko 370 izlagača od čega 180 inostranih i biće premijerno predstavljeno 47 novih modela automobila i 38 motocikala, najavili su danas organizatori sajma na konferenciji za novinare.

Sajam će u podne, u Hali 1, svečano otvoriti ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević.

Projekt menadžer „Beogradskog sajma“ Zoran Lupšić je kazao da će zajedno biti održani treći sajm automobila pod nazivom „Delta Generali BG Car Show“ i peti Međunarodni sajam motocikala i bicikala „Motopašn“ i izložba prateće industrije i garažno servisne opreme.

Povezana vest:  Novi Chevrolet porodični monovolumen Orlando zasijaće u Parizu

On je rekao da će od noviteta na srpskom tržištu desetak biti „zvezde sajma“.

Na sajmovima će premijerno biti predstavljeno 47 novih modela automobila – „BMW Gran Turismo“, „Ševrolet Spark“, „Kia Venga“, „Dačia Duster 1.6 Ambiens“… , kao i 38 dvotočkaša – „Adly CRW“, „Tomos Racing 45“, „Triumph Thunderbird“…

Predstavnici kompanije „Delta Đenerali osiguranje“ su kazali da će se i pored otežanog poslovanja i smanjenog obima prodaje, proizvođači, uvoznici i distributeri predstaviti punim kapacitetom i pokušati da u direktnom tržišnom nastupu realizuju konkretne poslovne aranžmane.

Sajmovi će biti organizovani na kompletno raspoloživom izložbenom prostoru u halama: 1, 1a, 2, 3, 3a i 4, a radno vreme manifestacije je od od 10 do 20 časova.

Povezana vest:  Nova Opel Astra BiTurbo hečbek: „Pikantna“

Za ljubitelje četvorotočkaša i dvotočkaša priređena su brojna iznenađenja i posebna scenografija sa nizom zabavnih i takmičarskih sadržaja.

Tako će biti održan tradicionalni 11. Sajamski reli koji se vozi za šampionat države – „Trofej Beograda“ uz učešće 35 domaćih i stranih vozača.

Reli će startovati dan pre početka sajma automobila, 7. marta u 9 časova ispred pešačkog ulaza Beogradskog sajma u Bulevaru vojvode Mišića, na relaciji Košutnjak-Avala i nazad.

Na štandu SAT-a u Hali 1, posetioci će imati priliku da se zabave i takmiče na neobičan način i osvoje vrednu nagradu – automobil marke „Ćery Ego“, koji prvi put stiže na evropsko tržište.

Povezana vest:  Nova Opel Astra: Kamuflaža je prvi korak ka uspehu

U atrijumu Hale 1 Nacionalna vozačka akademija će treću godinu za redom posetiocima obezbediti vrhunsku zabavu i edukaciju iz oblasti bezbednosti saobraćaja. Svako ko ima vozačku dozvolu he imati priliku da se na novom simulatoru čeonog sudara i prevrtanja uveri u efikasnost sigurnosnog pojasa, a najbolje očekuju nagrade u vidu besplatnih trening vožnji.

Na sajmu će 11. marta biti održan i „Femili dej“ kada će roditelji sa decom moći da posete sajam po povlašćenoj ceni u iznosu od 500 dinara, a 12. marta izabrana najlepš hostesa sajma.

Ulaznica za te manifestacije će važiti i za 48. Međunarodni sajam privrednih vozila „Beotrak“, koji će biti održan od 23. do 27. marta.