Tomić: Srećan sam zbog onog što sam ostvario u Partizanu

 

ivan_tomic_sport_dir_par_fudBivši sportski direktor fudbalskog kluba Partizana Ivan Tomić rekao je danas da je ponosan i srećan zbog rezultata ostvarenih u protekle dve i po godine, koliko je obavljao tu funkciju.

-Preuzevši vođenje sportskog sektora kluba u izuzetno teškom trenutku, uz pomoć svih struktura kluba, selektiran je jedan od najkvalitetnijih timova Partizana u bližoj istoriji kluba. Zahvaljujući njihovom kvalitetu i profesionalnosti, podršci navijača i radu svih u klubu osvojene su dve uzastopne ‘duple krune’, ostvarena dva plasmana u grupnu fazu evropskih kupova i pozitivan bilans u deulima sa ,večitim rivalom – navodi se u Tomićevom saopštenju.

Povezana vest:  Eto i Asu-Ekoto predvode Kamerunce na Mundijalu

Tomić je priznao i da su pojedini rezultati kluba mogli da budu bolji i dodao da je Partizan za protekle dve i po godine afirmisao dosta novih, mladih igrača.

-Na žalost, u jednom trenutku došlo je do razmimoilaženja klupskih i mojih planova, ali, naravno, ostajem privržen klubu zahvaljujući kojem sam stekao sve što imam – ističe se u saopštenju.

Povezana vest:  Donji Srem iznenadio Partizan

Tomić je dodao i da je zahvalan svima koji su mu pre dve i po godine ukazali poverenje i izabrali ga za sportskog direktora, iako je tada tek završio igračku karijeru.