martinovicMartinović: Potrebna duboka analiza
Fudbaler Crvene zvezde Novak Martinović rekao je da je potrebna duboka analiza kako bi bili utvrđeni uzroci neočekivanog poraza od ivanjičkog Javora.
Crveno-beli su u nedelju u Ivanjici poraženi rezultatom 4:2, u utakmici prvog kola Superlige Srbije.
-Evidentno je da u timu ne štima kako treba i da ne igramo na nivou kluba kakav je Crvena zvezda. Nismo uspeli da prekinemo tradiciju po kojoj godinama unazad ne uspevamo da trijumfujemo u prvom kolu. Ostaje nam gorak ukus ustima i obaveza da se što pre trgnemo i dobijemo naredni meč – kazao je Martinović za klupski sajt.
Defanzivac crveno-belih morao je ranije u svlačionicu zbog crvenog kartona, zarađenog sredinom drugog dela susreta sa Javorom.
-Smatrao sam da možemo da pobedimo i sa deset igrača, i da je bolja opcija da sprečim Onjila da postigne pogodak i napravio sam faul. Ispostavilo se da je to bila loša procena, dobio sam drugi žuti, kasnije smo primili još dva pogotka i izgubili utakmicu. Već pri kraju prvog poluvremena osetio sam bol u zadnjoj loži, a trebalo je da izađem iz igre nekoliko minuta pre isključenja, samim tim ne bih dobio crveni karton. Ali, sad je kasno da pričamo o tome šta bi bilo kad bi bilo – istakao je Martinović.
Po završetku meča u Ivanjici na licima svih igrača Crvene zvezde bilo je vidljivo nezadovoljstvo zbog poraza. Trener Stojanović takođe je bio nezadovoljan partijom svojih izabranika, i održao je kratak sastanak u svlačionici.
-Za sve što nam je rekao, trener je bio apsolutno u pravu – kratko je priznao Martinović.
U drugom kolu nacionalne Superlige Crvena zvezda predstojećeg vikenda dočekuje ekipu Jagodine.

 

Povezana vest:  Poraz Marseja na Korzici