Gerardo Martin

Martino: Navijači izvinite, ali moramo dalje

Trener Barselone Herardo Martino izvinio se danas navijačima tog kluba zbog poraza od madridskog Reala u finalu španskog Kupa kralja.
Katalonci su sinoć na stadionu Mestalja u Valensiji izgubili od Reala sa 2:1, a pobedonosni gol za Madriđane dao je Geret Bejl pet minuta pre kraja meča.
-Veoma mi je žao zbog poraza i hoću da se izvinim ljudima koji nas podržavaju. Pred ovim timom je dug put i verujem da će napraviti mnogo toga dobrog. Ne mogu da zamislim bolniji poraz od ovog, međutim, ne verujem da moja budućnost u klubu zavisi od sinoćnjeg finala. Moramo sada zajedno da pronađemo snagu da krenemo dalje – rekao je Martino za klupski sajt.
Njegova ekipa nedavno je ispala od madridskog Atletika u četvrtfinalu Lige šampiona. U šampionatu Španije posle poraza od Granade Barselona zaostaje za vodećim Atletikom četiri boda. 
-Ovo je bila baš teška nedelja za nas. Baš sam tužan i znam da smo ostali dužni navijačima. Ipak, ovakvi porazi se dešavaju u fudbalu. Čestitam Realu na pobedi. Pokušali smo da pružimo najbolju partiju, ali nešto je nedostajalo. Čak i kad smo kontrolisali loptu, Real nam je opasno pretio iz kontranapada – istakao je argentinski trener.a

Povezana vest:  Adebajor: U Real Madrid idem samo da igram fudbal