partizan-jagodina-313

Partizan savladao Jagodinu u Beogradu

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu ekipu Jagodine sa 2:0, u utakmici 24. kola Super lige Srbije. Strelci za Partizan bili su Saša Ilić u 54. i Petar Škuletić u 78. minutu. Crno-beli su drugi na tabeli sa 56 bodova, tri manje od vodeće Crvene zvezde, dok je Jagodina četvrta sa 37. 
Partizan je imao više loptu u posedu u prvom delu susreta, nekoliko prilika, ali nijednom nije uspeo da ozbiljnije ugrozi golmana gostiju Anđelka Đuričića. 
Crno-beli su poveli već na početku drugog poluvremena, kada je Predrag Luka prošao po desnoj strani i centrirao, Petar Škuletić je zakačio loptu na prvoj stativi i prebacio golmana, a Ilić ostao sam ispred gola i lako doveo svoj tim u vođstvo. 
Pobedu Partizana potvrdio je Škuletić 13 minuta pre kraja, kada je posle centaršuta Miroslava Vulićevića udarcem glavom savladao Đuričića. 
Domaćin je do kraja utakmice imao šanse i da ubedljivije pobedi, ali nije uspeo da postigne gol. Crno-beli su pogodili i prečku, kada je šut Vladimira Volkova odbranio golman, a lopta se potom odbila od Aleksandra Živanovića i pogodila okvir gola. 
Partizan će u sledećem kolu u utorak gostovati Napretku u Kruševcu, dok će Jagodina dočekati Rad. 

Povezana vest:  Tajms o divljanju srpskih huligana u Đenovi