Dejvid Bekam u DugoutDejvid Bekam gost uživo u adidas „Dugout“ live stream emisiji na FIFA Svetskom prvenstvu 2014

Veče pred finale FIFA Svetskog Kupa u Brazilu 2014, adidas poziva sve svoje fanove da se pridruže najnovijem izdanju internet emisije „Dugout“, koja se strimuje na YouTube kanalu direktno sa Svetskog prvenstva.
Sa početkom u 16 časova po našem vremenu, emituje se poslednja po redu adidas Dugout emisija iz Rio de Žaneira u kojoj će biti gost svetska zvezda, Dejvid Bekam. Gledaoci će imati priliku da uživo gledaju Bekama koji će odgovarati na pitanja iz studija, sa osvrtom na ono što se dešavalo tokom prvenstva, a podsetiće se i svoje lične istorije sa adidas brendom, jer adidas kopačka u kojoj je on igrao, Predator, slavi 20. godišnjicu.
Dugout emisiju možete pogledati uživo na adidas YouTube strani u subotu 12. jula od 16 časova po našem vremenu.
Emisiju vode KICKTV prezenteri Lajla Ana-Li i Hju Vizi. adidas Dugout više neko ikada fudbalske legende približava milionima ljubitelja fudbala, uz omogućavanje razmene mišljenja, procena i reakcija na sve ono što se dešava u Brazilu, kako na terenu, tako i van njega. Serija živih live stream konferencija prikazana je tokom trajanja prvenstva, a gosti su bili svetske fudbalske zvezde, među kojima su: Kafu, Fernando Hiero, Patrik Viera i Kaka.
Poslednja epizoda takođe će prikazati i adidas miCoach Smart Ball Power izazov. Pametna lopta sadrži u sebi senzore koji pomažu pri merenju brzine, putanje i obrta same lopte tokom udarca. U poslednjem izazovu Kaka će pokušati da pobedi Patrika Vieru koji je postigao sa ovom loptom najveću brzinu udarca, od 111 km na čas. Takođe će biti predstavljen i izveštaj sa FIFA interaktivnog Svetskog Kupa, gde je novi svetski šampion proglašen prošle nedelje.
Emisija se uživo strimuje na YouTube kanalau u 16 časova (po našem vremenu), dan pre finala 2014 FIFA Svetskog Kupa u Brazilu™. Možete pratiti Dugout uživo na linku: https://www.youtube.com/watch?v=PNgG5wtBZdI.

Povezana vest:  Zvezda u Gračanici:Za porodilište skupljeno 421.350 dinara

Teaser trailer se može pogledati OVDE!