Lav autobus 0010

Fudbaleri Zvezde dobili autobus

U velikom finalu aktivacije “IGRA I STRAST”, LAV brend dodelio klupski autobus FK Crvena Zvezda. Na konferenciji za novinare održanoj danas ispred stadiona Marakana, predstavnici kompanije Carlsberg Srbija i brenda LAV, zvanično su uručili klupski autobus fudbalskom klubu Crvena Zvezda, predajući ključeve autobusa potpredsedniku skupštine FK CZ, Svetozaru Mijailoviću, i igračima prvog tima. Verni navijači Crvene Zvezde pomogli su da njihov omiljeni klub primi ovu vrednu nagradu učestvujući u nagradnom takmičenju LAV IGRA I STRAST.

Povezana vest:  Lam će predvoditi organizaciju ako Nemačka dobije EP 2024. godine

 -Imam veliku čast i zadovoljstvo da predam klupski autobus fudbalskom klubu Crvena Zvezda. Verujemo da je naša aktivacija LAV IGRA I STRAST donela mnogo toga dobrog, kako navijačima, tako i timu fudbalera Crvena Zvezda. Nadamo se da će  naš doprinos služiti kao dodatni podsticaj timu da raste u budućnosti i bude još uspešniji – rekao je Andrej Beslać, Direktor prodaje kompanije Carlsberg Srbija.

Povezana vest:  Holandija odložila odluku o učešću na SP u Rusiji

Predsednik Skupštine FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović zahvalio se kompaniji Carlsberg Srbija na akciji i poklonu koji će sigurno pospešiti funkcionisanje FK Crvena zvezda u narednom periodu.

-Hvala, pre svega, našim Zvezdaima što su pili Lav pivo i slali kodove, zahvaljujući čemu mi sada imamo klupski autobus koji će u potpunosti imati funkciju i u prvom timu i u Omladinskoj školi. Hvala i kompaniji „Carlsberg“, odnosno njihovom brendu „Lav“ jer su prepoznali Crvenu zvezdu kao partnera u ovom važnom projektu. Nadam se da ćemo i u budućnosti imati još zajedničkih akcija koje uključuju pivo, fudbal i Crvenu zvezdu – rekao je Mijailović.

Povezana vest:  Suspendovani italijanski fudbaler prekinuo štrajk glađu

Nakon konferencije za novinare, svi gosti su imali jedinstvenu priliku da se provozaju novim autobusom Crvene zvezde, zajedno sa Zvezdinim prvotimcima.

Lav autobus 0002