marko nikolic kzn jul 2014 (2)

Nikolić veruje u svoje igrače i dobar rezultat u Bakuu

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da veruje u svoje igrače i dobar rezultat u Bakuu u revanš utakmici baraža za Ligu Evropa protiv azerbejdžanskog Nefčija.
-U dobrom smo momentu, naša forma raste iz utakmice u utakmicu, došli smo da napravimo dobar rezultat. Duboko verujem da igrači mogu da izvuku maksimum, ovaj tim ima dovoljno zajedništva i želje da ostvari dobar rezultat u Bakuu – rekao je Nikolić na konferenciji za novinare u Bakuu.
Fudbaleri Partizana sutra od 18 časova u Bakuu igraju protiv Nefčija, revanš utakmicu baraža za Ligu Evropa. U prvoj utakmici prošlog četvrtka beogradski tim pobedio je sa 3:2. 
-Imamo vremena da se adaptiramo na toplo vreme i veliku vlažnost. Cilj je jasan – želimo grupnu fazu Lige Evropa a za to će nam biti potrebna dobra koncentracija svakog sekunda utakmice, da ne pravimo početničke greške kakve smo pravili u prvoj utakmici, ali i da imamo veći procenat iskorišćenih šansi. Sa relativnom mirnoćom I velikom odlučnošću ulazimo u duel, jedva čekamo da počne i nađemo put do svog cilja – rekao je Nikolić. 
Trener crno-belih podsetio je da je njegova ekipa u poslednjih 24 utakmica, otkako je on u klubu, izgubila samo jedan meč. On je dodao da je verovao u svoj tim i kada je gubio sa 0:2 u prvoj utakmici u Beogradu. 
-Nismo tim koji lako gubi, pokušaćemo to da pokažemo sutra. Najbitnije je da se bude bolji u ukupnom skoru, nama odgovaraju dva rezultata. Nefči je dobar u ofanzivi, ali neće biti lako. Kakav bi ja bio predvodnik tima ako ne bih verovao u svoje igrače i ono što radimo – rekao je Nikolić i na pitanje novinara dodao da ne očekuje incidente s golmanom Nefčija Sašom Stamenkovićem, koji je svojevremeno branio za Crvenu zvezdu. 

Povezana vest:  Omladinci Srbije porazom od Engleske ostali bez polufinala