Leicester City Manchester UnitedLester posle preokreta pobedio Junajted, poraz Totenhema

Fudbaleri Lestera pobedili su danas na svom terenu posle preokreta Mančester junajted sa 5:3, u utakmici šestog kola Premijer lige i popeli se na šesto mesto na tabeli.
Mančester junajted je vodio sa 3:1, ali su domaći uspeli da preokrenu i zabeleže drugu prvenstvenu pobedu.
Ekipa Luja van Gala povela je u 13. minutu golom Robina van Persija, a vođstvo je duplirao lobom Anhel Di Marija tri minuta kasnije. Samo minut kasnije Lester je smanjio preko Hosea Leonarda Uloe, a novih dva gola prednosti Mančesteru je doneo Ander Erera u 57. minutu.
Lester je posle toga počeo da igra ofanzivnije, Dejvid Nadžent je u 62. minutu postigao gol iz penala, a dva minuta kasnije izjednačio je Esteban Kambijaso. Džejmi Vardi je u 79. minutu doneo vođstvo domaćima, a pobedu je obezbedio Uloa iz penala u 83. minutu, što je bio njegov drugi gol na utakmici.
Lester je sada šesti na tabeli sa osam bodova, a Junajted zauzima 12. mesto sa pet bodova i samo jednom pobedom u prvenstvu.
Fudbaleri Vest Bromvič Albiona pobedili su na Vajt Hart Lejnu Totenhem sa 1:0 golom Džejmsa Morisona u 74. minutu. Posle prve prvenstvene pobede Vest Bromvič zauzima 15. mesto sa pet bodova, a
Totenhem je deveti sa dva boda više.
Večeras je na programu derbi između Mančester sitija i Čelsija, a igraju još Everton i Kristal Palas.

Povezana vest:  Zamer: Gvardiola je lud, ali u pozitivnom smislu

PHOTO: Matthew Peters/Manćester United