mancester navijaci london

Nevil: Junajted mora da potroši još 100 miliona funti

Bivši fudbaler Mančester junajteda Fil Nevil ocenio je danas da taj klub mora da potroši još 100 miliona funti na dovođenje novih igrača, ako želi da se ravnopravno bori za titulu u Premijer ligi. 
-Znam da je Junajted ovog leta potrošio 150 miliona funti na transfere. Mislim da bi u naredna dva prelazna roka klub trebalo da potroši oko 100 miliona funti pre nego što uopšte počne da razmišlja o osvajanju titule – rekao je Nevil za Bi-Bi-Si (BBC). 
Junajted je prošlu sezonu, pod vođstvom trenera Dejvida Mojsa, završio na sedmom mestu na tabeli. Ovog leta ekipu je preuzeo Luj van Gal, koji je u prelaznom roku potrošio 150 miliona funti na dovođenje Anhela di Marije, Luka Šoa, Andera Erere, Markosa Roha, Dejlija Blinda i Radamela Falkaoa, koji je došao na pozajmicu. 
-Na ključnoj poziciji u timu – centralnom beku, potrebna su pojačanja. Takođe, treba im pojačanje na sredini terena. Ovoga leta nije bilo u ponudi provklasnog centralnog beka i zbog toga mislim da Junajted u naredna dva prelazna roka mora da potraži dobrog igrača na toj poziciji – dodao je Nevil, koji je od 1995. do 2005. Godine igrao za Mančester junajted. 

Povezana vest:  Umro Alfredo Di Stefano