Antonio Conte Juventus

Konte: Mihajlović i ja smo prijatelji

Selektor fudbalera Italije Antonio Konte rekao je danas da mu je Siniša Mihajlović prijatelj i da je srećan što ga je pozvao u trening centar Sampdorije.
-Siniša i ja smo prijatelji i srećan sam zbog njegovog poziva. Sampdoriji ide dobro i srećan sam zbog nje. Ovde ima interesantinih igrača – rekao je Konte italijanskim medijima prilikom posete trening centra Sampdorije.
Mihajlović je nedavno kritikovao Kontea što ne poziva njegove igrače, iako je Sampdorija u samom vrhu tabele prvenstva.
Konte je prilikom posete rekao da Sampdorija, zajedno s gradskim rivalom Đenovom, postaje ozbiljan klub koji ima veoma važnu ulogu u italijanskom šampionatu.
-Ako uzmemo u obzir činenicu da investiraju u mlade igrače, mislim da su te dve ekipe predodređene da dobro rade i da se razvijaju. To je veoma važno za italijanski fudbal – kazao je Konte.
Reprezentacija Italije će predstojeći prijateljski susret sa Albanijom odigrati na stadionu Marasi u Đenovi, kako bi prižila podršku tom gradu posle nedavnih poplava.
-Očekujemo veliki broj ljudi tog dana. Moramo da ostanemo bliski sa njima, oni su u prošlosti pokazali da imaju snage, a i podržavali su nas kad god smo igrali tamo – rekao je Konte.

Povezana vest:  AFRIČKI KUP NACIJA 2012, Gana u polufinalu afričkog Kupa nacija