partizan ekipaPartizan: Puno poverenje igračima i stručnom štabu
 
Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da igrači i stručni štab i dalje uživaju puno poverenje, uprkos tome što crno-beli nisu ispunili očekivanja u prva dva kola prolećnog dela sezone.
Partizan je prošle nedelje odigrao kod kuće protiv Voždovca nerešseno 3:3, u subotu takođe nije uspeo da savlada niški Radnički (0:0), tako da mu je aktuelni šampion Crvena zvezda prišla na samo četiri boda nakon današnje pobede u gostima nad Jagodinom (3:2).
U saopštenju se navodi da je konstatovano nezadovoljstvo prikazanim igrama, a naročito ostvarenim rezultatima.
-Pored ispoljenih slabosti na rezultatski podbačaj u jučerašnjoj utakmici uticala je i kardinalna sudijska greška prilikom nepriznavanja gola koji je postigao Petar Grbić i Partizan očekuje adekvatnu reakciju nadležnih organa FSS i preduzimanje mera kako se ne bi ponavljale greške koje direktno utiču na ishod utakmica, a time i na poredak na tabeli. Sekretarijat Upravnog odbora iskazao je puno poverenje igračima i članovima stručnog štaba uz uverenje da će se forma ekipe popraviti u narednim utakmicama i ostvariti rezultati koji će zadovoljiti ljubitelje crno-belih boja – ističe se u saopštenju Partizana.
Dodaje se da je opšte mišljenje da klub i tim imaju potencijal i resurse da iskazane slabosti prevaziđu i ostvare takmičarske ciljeve u ovoj sezoni, osvajanje ?duple krune?.
-U tom pravcu postoji puno jedinstvo uprave, igrača, stručnog štaba, zaposlenih u klubu i navijača koji će, svako u okviru svog delokruga rada, dati maksimum mogućnosti za osvajanje trofeja prvenstva i Kupa Srbije – zaključuje se u saopštenju vodećeg kluba državnog prvenstva.
Partizan u utakmici 18. kola Superlige Srbije sledećeg vikenda gostuje ekipi Donjeg Srema.
Povezana vest:  Zvezda "nulom" protiv Hofenhajma overila drugu fazu LE