niko kovac

Kovač: Nisam zadovoljan igrom, nedostajalo je agresivnosti

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Niko Kovač izjavio je večeras u Zagrebu da nije zadovoljan igrom svoje ekipe i pored ubedljive pobede protiv Norveške u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine. 
-S jedne strane, drago mi je što smo pobedili, postigli pet golova, ali više ne želim da vidim ovakvu igru reprezentacije, bez presinga i agresivnosti. Bila je to slaba utakmica, nismo se držali dogovora, nismo ulazili u duele kod ničijih lopti, a za svaku loptu se morate boriti – rekao je Kovač, a prenosi Hina. 
Hrvatska je večeras u Zagrebu pobedila Norvešku sa 5:1 u petom kolu Grupe H kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine. 
-Zaboravili smo kako treba da izgleda igra reprezentacije, kako smo odigrali protiv Italije prošle godine. Moraću da popijem koju čašu piva da se malo smirim – kazao je Kovač. 
Hrvatska je prva na tabeli Grupe H sa 13 bodova iz pet mečeva, Italija je druga sa tri boda manje, ali i utakmicom manje, dok je Norveška na trećem mestu sa devet osvojenih bodova. 

Povezana vest:  Pospeč potpisao za Majnc