zoran milinkovic par mladost (2)

Milinković: Nije Hamletovsko „biti ili ne biti“

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da bi pobeda u 148. večitom derbiju protiv Crvene zvezde približila crno-bele tituli, ali da ništa ne bi bilo definitivno rešeno.
-Puno bi nam značila pobeda, ali posle toga ima još šest utakmica, ništa manje važnih. Nije Hamletovsko „biti ili ne biti“, ali do kraja ima još 21 bod i nezahvalno je bilo šta prognozirati. Ipak, verujem da imamo snage i znanja da iznesemo trku do kraja – izjavio je Milinković na konferenciji za medije na stadionu Partizana.
Trener crno-belih dodao je da se levi bek Vladimir Volkov oporavio od povrede i da će nastupiti u sutrašnjem meču.
-Nemamo kadrovskih problema, dobro smo raspoloženi i svi jedva čekamo utakmicu. Podigli smo samopouzdanje, očekujem da igrači izgaraju svih 90 minuta i da zabeležimo rezultat koji će nas zadovoljiti.
Milinković je istakao da Zvezda ima kvalitetnu ekipu, individualno i timski.
-Respektujemo našeg protivnika, alimoramo da nametnemo naš stil igre, dobro smo ih analizirali i spremno dočekujemo derbi. Mnogo toga će zavisiti od toga kako se „otvori“ utakmica – istakao je on.
Iskusni prvotimac crno-belih Nikola Drinčić, strelac iz „slobodnjaka“ u poslednja dva derbija rekao je da se nada pobedi.
-Svaki novi derbi je nova priča. Očekujem dobru utakmicu i nadam se pozitivnom rezultatu. Voleo bih da dobijemo, ali ne pitamo se samo mi, očekujemo puno igre „jedan na jedan“ jer tako igraju ekipe koje vodi Lalatović – poručio je Drinčić.
Derbi duel 24. kola Superlige između Crvene zvezde i Partizana igra se sutra od 18 sati na stadionu Rajko Mitić.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Rezultati revanš utakmica osmine finala