Pobednici Vip Beach Masters 2014 sa organizatorimaAleksandra Frajtović i Nina Škarić, i Miljan Kiković i Stefan Basta prvaci Srbije za 2014. godinu
 
Aleksandra Frajtović i Nina Škarić u ženskoj, i Miljan Kiković i Stefan Basta u muškoj konkurenciji, pobednici su Finalnog turnira VII „Vip Beach Masters 2014.“ – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku, i III „Vip Beach Volley lige“, koji je večeras završen na Adi Ciganliji u Beogradu, i istovremeno su osvojili titule prvaka Srbije za 2014. godinu
Aleksandra Frajtović i Nina Škarić su u finalu savladale Isidoru Egić i Milenu Matić sa 2:0 (21:12, 21:19).
Bronzane medalje su osvojile Gorana Mrđan i TeodoraTrifunović, koje su u utakmici za treće mesto pobedile Aleksandru Aleksić i Anju Anđelković sa 2:0 (21:16, 21:18).
U finalu u konkurenciji odbojkaša, Miljan Kiković i Stefan Basta su savladali Marka Galeševa i Sinišu Antonića sa 2:0 (21:14, 21:18).
U utakmici za treće mesto, Damjan Pušonjić i Srđan Medan su pobedili Aleksandra Gavrilova i Miloša Milića sa 2:1 (20:22, 21:16, 15:13).
RTS 2 će od 21,15 časova emitovati snimak finala.
Milena Matić i Stefan Basta proglašeni su za „Kraljicu i Kralja plaže 2014.“.
Nagrade najuspešnijima predali su Dejan Turk, direktor Kompanije „Vip mobile“, Endre Vajcner, regionalni menadžer prodaje kompanije „LG Elektroniks“, Andreas Graf, finansijski direktor Kompanije „Vip mobile“, Dejan Kastelic, tehnički direktor Kompanije „Vip mobile“, Branka Letica, direktor marketinških i korporativnih komunikacija Kompanije „Vip mobile“, Vladimir Grbić, potpredsednik OSS, i Zoran Avramović, direktor marketinga OSS.
Odbojkaški savez Srbije i Kompanija „Vip mobile“, generalni sponzor OSS, nastavili su sa Projektom „Odbojka spaja“ uz saglasnost Ministarstva omladine i sporta Srbije. Posle ovogodišnjih akcija u Nišu, Novom Sadu (po dva puta) i Beogradu, projekat je nastavljen akcijom na Finalnom turniru „Vip Beach Masters“. 160 osnovaca iz Obrenovca i okoline su prisustvovali finalnim mečevima, a pripremljeni su im i „pokloni iznenađenja“.
Na Adi Ciganliji bilo je 160 učenica i učenika iz Osnovnih škola: „Jefimija“, „Jovan Jovanović Zmaj“, „Posavski partizani“ i“Prva obrenovačka škola“ iz Obrenovca, „14. oktobar“ iz Bariča, „Živojin Perić“ iz Stublina, „Draževac“ iz Draževca i „Grabovac“ iz Grabovca.
Tradicionalno, na Finalnom turniru Beogradu je organizovana i „Vip Beach Masters škola odbojke“, u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije i Kompanije „Vip mobile“, generalnog sponzora OSS, za devojčice i dečake uzrasta do 14 godina, koju je vodio Vladimir Grbić, potpredsednik OSS i promotor „Vip Beach Masters“, odnosno „Vip Beach Volley lige“. Tokom četiri dana časove na Adi Ciganliji pohađalo je 466 budućih odbojkašica i odbojkaša.
Ove godine, „Vip Beach Masters školu odbojke“, u Novom Pazaru (400), Užicu (650), Kruševcu (450), Novom Sadu (290), Kraljevu (660), Čajetini (300), Velikom Gradištu (150), Baču (300), Somboru (322), Zrenjaninu (319), Kanjiži (100) i Beogradu (466), pohađalo je 4407 devojčica i dečaka.
Od dosadašnjih šest, po tri Finalna turnira „Vip Beach Masters“ su odigrana na „Štrandu“ u Novom Sadu i na „Adi Ciganiliji“ u Beogradu.

„VIP BEACH MASTERS – PRVENSTVO SRBIJE U ODBOJCI NA PESKU“ – POBEDNICI:

Povezana vest:  Danijele Santareli novi trener seniorki Srbije

2008 – FINALNI TURNIR: „ŠTRAND“, NOVI SAD:

Nataša Borki i Nataša Ševarika – Dejan Stanojčić i Jovan Marković

2009 – FINALNI TURNIR: „ŠTRAND“, NOVI SAD:

Ivana Isailović i Jelena Blagojević – Milutin Ivanković i Bojan Mladenović

2010 – FINALNI TURNIR: „ŠTRAND“, NOVI SAD:

Nataša Borki i Tatjana Burmazović – Srđan Veckov i Davor Brčić

2011 – FINALNI TURNIR: „ADA CIGANLIJA“, BEOGRAD:

Povezana vest:  SENIORI – XVIII SP 2014., Žreb u ponedeljak u Varšavi, Srbija u A grupi sa Pojskom i Argentinom

Ivana Isailović i Milena Matić – Stefan Basta i Igor Tešić

2012 – FINALNI TURNIR: „ADA CIGANLIJA“, BEOGRAD:

POBEDNICI FINALNOG TURNIRA:

Isidora Egić i Aleksandra Frajtović – Stefan Basta i Igor Tešić

PRVACI SRBIJE ZA 2012:

Isidora Egić i Aleksandra Frajtović – Siniša Antonić i Marko Galešev

2013 – FINALNI TURNIR: „ADA CIGANLIJA“, BEOGRAD:

POBEDNICI FINALNOG TURNIRA:

Povezana vest:  Juniorke Srbije otputovale u Rumu – od subote u kompletnom sastavu

Milena Matić i Katarina Živković – Siniša Antonić i Marko Galešev

PRVACI SRBIJE ZA 2013:

Nataša Ševarika i Nina Škarić – Siniša Antonić i Marko Galešev

2014 – FINALNI TURNIR: „ADA CIGANLIJA“, BEOGRAD:

POBEDNICI FINALNOG TURNIRA:

Aleksandra Frajtović i Nina Škarić – Miljan Kiković i Stefan Basta

PRVACI SRBIJE ZA 2014:

Aleksandra Frajtović i Nina Škarić – Miljan Kiković i Stefan Basta