croatia vardar-02-photo-uros hocevar
Vardar prvi finalista SEHA lige
 
Pobedom nad Zagrebom sa 22:30 (10:12), makedonski predstavnik plasirao se u finale završnog turnira SEHA Gazprom Južni tok lige.
-Vrlo smo zadovoljni ovom pobedom, naša odbrana je bila odlična. Oni imaju mlade igrače sa manje iskustva nego što ga mi imamo, i to je bila naša prednost – rekao je trener Vardara, Raul Gonzales.
-Odigrali smo jednu odličnu utakmicu. Znali smo da Zagreb ima mnogo potencijala i mnogo igrača koji kucaju na vrata reprezentacije. To je mlada ekipa koja ima dosta oscilacija i mi smo to iskoristili – nadovezao se na trenera najbolji igrač Vardara i ovog susreta, Igor Karačić koji je postigao 8 golova.
-Zaslužena pobeda Vardara. Mislim da je sve rešeno u prvih 20 minuta jer smo mi imali puno grešaka. I naravno, razočarani smo jer smo loše odigrali – kaže strateg Zagreba, Boris Dvoršek.
-Dugo smo se pripremali za ovu utakmicu jer smo znali šta nas čeka, ali danas nismo igrali dobro. Kad gubite protiv Vardara tokom cele utakmcie, to je jako teško stići -rekao je najefikasniji hrvatski rukometaš, Mario Vuglač.
Sledeći meč igra se od 20:30, a snage će odmeriti Tatran Prešov i Brest Meškov.
PHOTO: Uroš Hočevar
Povezana vest:  Bošković pozvao 20 rukometašica za EHF nedelju