radnicki Foto Zoran PetrovicJovana Risović: Čuda su moguća

Golman rukometašica Radničkog iz Kragujevca Jovana Risović izjavila je danas da će njena ekipa učiniti sve da pobedi izuzetno jak Midtjilend i dođe u priliku da se bori za učešće u grupnoj fazi Lige šampiona.
Kragujevac će sledećeg vikenda, 20. i 21. septembra, biti domaćin kvalifikacionog turnira na kome će pored Radničkog i danskog predstavnika, učestvovati Bjasen iz Norveške i Podravka iz Hrvatske.
-Daćemo sve od sebe da im se suprostavimo na najbolji mogući način. Čuda se dešavaju. Pružićemo maksimum i ako to bude dovoljno, čudo će biti zabeleženo. Ako ne, bar znamo da smo ostavile srce na terenu i čestitati protivniku ako bude bolji – rekla je Risovićeva.
Ona je pozvala navijače da dođu u što većem broju, jer će Kragujevčankama podrška sa tribina biti preko potrebna.
-Očekuju nas dve vrlo jake utakmice dan za danom, prva protiv polufinaliste prošlogodisnje Lige šampiona, vicešampiona Danske. Ništa više nije potrebno reći o njima, dovoljno znamo koliko su kvalitetna ekipa – zaključila je Risovićeva.
Utakmica Bjasen – Podravka igra se u subotu, 20. septembra, od 17 sati, dok će posle toga na teren hale Jezero izaći rukometašice Radničkog i Midtjilenda.
Meč za treće mesto igra se u nedelju od 17 sati, dok je finale zakazano istog dana za 19.30.

Povezana vest:  Vuković skratio spisak na 17 imena