Sasa Boskovic selektor zenske reprezentacije

Bošković odredio sastav za turnir u Norveškoj

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković odredio je danas sastav za učešće na međunarodnom turniru u Norveškoj, od 27. do 30. novembra.
Turnir „Mobelringen kup“, na kojem će još igrati Francuska, Danska i domaćin Norveška, u sklopu je završnih priprema srpskih rukometašica za prvenstvo Evrope, koje će sledećeg meseca zajednički organizovati Hrvatska i Mađarska.
Bošković je na pripreme pozvao 21 rukometašicu:
Golmani: Katarina Tomaševic (FTC), Jovana Risović (Radnički Kragujevac), Ana Kačarević (Naisa).
Leva krila: Jelena Nišavić (Radnički), Sanja Radosavljević (Radnički).
Desna krila: Katarina Krpež (ERD), Ivana Milošević (Radnički).
Pivoti: Dragana Cvijić (Budućnost), Sanja Rajović (Lokomotiva), Marija Lojpur (Segedin).
Bekovi: Katarina Stepanović (Radnički), Sanja Damnjanović (Viborg), Biljana Bandelijer (Nica), Jovana Stoiljković (Nant), Jelena Trifunović (Podravka), Andrea Lekić (Vardar), Kristina Liščević (Mec), Anđela Janjušević (Radnički), Jelena Popović (Nant), Jelena Živković (Podravka), Dijana Radojević (Jagodina).
Srpske rukometašice okupiće se 24. novembra u Beogradu, gde će trenirati do odlaska u Norvešku, a posle turnira finiš priprema odradiće od 2. do 6. decembra u Novom Sadu.
Na prvenstvu Evrope, koje je na programu od 7. do 21. decembra, reprezentacija Srbije igraće u D grupi, u Osijeku, sa selekcijama Francuske, Crne Gore i Slovačke.

Povezana vest:  Rukometni klub BASK Soko proslavio 50 godina postojanja