zeljko joksimovicŽeljko Joksimović na koncertu „Vivo“ šoping centra

„Vivo“ šoping centar u Jagodini površine 10.000 kvadratnih metara prodajnog prostora biće svečano otvoren 18. septembra a tom prilikom koncert će održati pop pevač i kompozitor Željko Jokismović
Direktor ove firme Pavle Andrić rekao je medijima da će koncert početi u 19 sati na platou i „Vivo“ šoping centra i da se očekuje da će trajati oko dva sata.
„Vivo“ šoping centar u Jagodini je površine 10.000 kvadratnih metara prodajnog prostora, sa 33 najpoznatijih svetskih brendova i supermarketom najvećeg trgovinskog lanca u regionu.
Lokali će vrata za kupce, sa značajnim popustom, otvoriti 18. septembra u 10 sati.
Svečano otvaranje biće u 14 sati a „Vivo“ šoping centar će simboličnim presecanjem vrpce otvoriti prvi potpredsednik Vlade Ivica Dačić i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković – Palma, istakao je Andrić.
„Vivo“ šoping centar zapošljava 300 radnika i u njegovu izgradnju je investirano 15.000.000 evra. Imaće godišnji promet od oko 25.000.000 evra.
Reč je o „širokom asortimanu proizvoda najpoznatijih svetskih brendova mode, odeće, obuće, opreme za bebe, dečije garderobe i igračaka, sportskih artikala, nameštaja, kućnih potrepština, tehnike, bele tehnike, sitnih kućanskih i IT aparata, kozmetike…sa najboljim odnosom cene i kvaliteta“, rekao je Andrić.
Izgradnja „Vivo“ šoping centra počele je 12.decembra prošle godine, a reč je o modernom retejl parku sa 33 poznata brenda i parkingom od 360 mesta.
„Vivo“ šoping centar je izgrađen u kompleksu Turističko sportskog centra a čine ga četiri zgrade, koje u smislu forme i osećaja predstavljaju jednu celinu, objasnio je Andrić.
Centralni plato je zamišljen kao gradski trg – površina namenjena okupljanju i relaksaciji posetilaca, opremljena kako za decu tako i za odrasle. U letnjem peripodu ovde će se nalaziti bašte restorana, kafići, poslastičarnice, bioskop, dečije igralište, a u zimskom periodu klizalište sa pratećim sadržajima.
Andrić je napomenuo da je „Vivo“ šoping park mesto za kupovinu i zabavu cele porodice.
„Za njegovu lokaciju izabrana je Jagodina koja je po svim parametrima grad budućnosti centralne Srbije, smeštena na “koridoru 10“, od Beograda udaljena 130 kilometara, u centru Pomoravskog okruga koji broji više od 250.000 stanovnika“, rekao je Andrić.
On je dodao da je „pažljivim planiranjem odlučeno da „Vivo“ šoping park dobije, kao neposredno okruženje najlepši deo Jagodine, koje se sastoji od Sportsko turističkog kompleksa Đurđevo brdo, ZOO vrta, Akva park, Muzej voštanih figura, Sportske hale, FK Jagodine, Hotela Hill, a tu je planirana i izgradnja „Jagodinske banje“.

Povezana vest:  KIKO Milano Dolce Diva: Savršena kolekcija za vruće leto