severina 1SEVERINA: MG MIVELA MOJ IZBOR

Dnevna doza prirodnog magnezijuma iz 1l Mg Mivela vode Severini pomaže u opuštanju mišića nakon vežbanja. Pogledajte kako Severina vodi brigu o svom zdravlju svakodnevnim vežbama i pravilnom ishranom uz obavezno obezbeđenje potrebne količine magnezijuma putem Mg Mivela vode.
Održavanje dobre forme i briga o zdravlju svakodnevnica su sa kojom se susreću mnoge poznate ličnosti širom sveta. Zato ne čudi što i Severina, kao jedna od popularnijih zvezda regije, svakodnevnim vežbama i treninzima vodi brigu ne samo o svom izgledu već i obezbeđuje fizičku spremnost za brojne dnevne obaveze. Koliko je u tome uspešna pokazuju i fotografije na kojima Severina bez ikakvih problema izvodi i najzahtevnije vežbe poput stoja na glavi, mosta, ali i niza drugih elemenata koji su došli kao logičan rezultat dugogodišnje posvećenosti treninzima.
Uz zdravo vežbanje Severina pazi i na ishranu, ali i na unos dovoljno tečnosti kako tokom vežbanja tako i tokom ostalih poslovnih aktivnosti, a naročito tokom koncerata. Izborom Mg Mivela vode, Severina je odabrala prirodan način da zadovolji dnevne potrebe svog organizma za magnezijumom. Ona zna da je magnezijum jedan od najvažnijih unutarćelijskih minerala jer učestvuje u više od 350 funkcija u organizmu, kao i da je neophodan za proizvodnju energije, održavanju normalne aktivnosti srčanog ritma, razvoj i pravilan rad mišića i smanjenje potrebnog vremena oporavka posle fizičkog napora. Osim toga magnezijum je i mineral „mladosti“ jer doprinosi normalnoj sintezi proteina.
Mg Mivela nije obična mineralna voda jer sadrži visok nivo rastvorljivog magnezijuma koji brzo i lako dospeva do svake ćelije organizma i doprinosi smanjenju umora, normalnoj funkciji mišića i normalnom funkcionisanju nervnog sistema.
Naše telo stalno se obnavlja i nikada nije kasno početi sa dobrim životnim navikama, a Severina je najbolji primer kako uprkos velikom broju obaveza uspeva da uz zdrave životne navike uvek bude u dobroj formi i besprekornog zdravlja.
Potražite i Vi Mg Mivela vodu u najbližoj prodavnici!

Povezana vest:  NIVEA Stress Protect Anti-Perspirant dezodoransi za žene i muškarce kao dodatna zaštita za samouverenost u stresnim situacijama