OMILJENO PIVO NA DEGUSTACIJI U IDEA SUPER PRODAVNICI

NOVINARI ODABRALI SVOJE OMILJENO PIVO NA DEGUSTACIJI U IDEA SUPER PRODAVNICI

Novinari su odabrali svoje omiljeno pivo na degustaciji koja je za njih organizovana u IDEA maloprodajnom objektu, kako bi se predstavio bogat izbor koji ovaj trgovinski lanac nudi svim ljubiteljima piva, a i svima onima koji to nisu, ali vole da uživaju u novim ukusima i spremni su da uvek probaju nešto novo.

Povezana vest:  Opra i Britni najplaćenije žene šou biznisa

IDEA u svojoj ponudi ima više od 200 različitih piva iz 15 država sa nekoliko kontinenata. Bogata ponuda obuhvata oko 50 razičitih brendova, a pored različitih vrsti koje potrošači mogu ovde pronaći u ponudi se nalazi i bezglutensko, kao i bezalkoholno pivo.

Novinari su na degustaciji imali priliku da saznaju nešto više o ovom piću, kako i gde je nastalo, koje sve vrste piva postoje, koja su to svojstva koja su bitna prilikom ocenjivanja kvaliteta ovog napitka, kao i da čuju nešto o ukusima, mirisima, aromi, načinu proizvodnje, kao i o njegovom konzumiranju sa hranom.

Povezana vest:  Poznati danski golman Peter Schmeichel, postao je Carlsbergov globalni ambasador za UEFA EURO 2012

Trgovinski lanac IDEA konstantno osluškuje potrebe potrošača i prilagođava svoju ponudu njihovim željama i potrebama. Velikim izborom piva, koji se može naći u maloprodajnim objektima ovog trgovinskog lanca, mogu ispuniti želje i onih najizbirljivijih, obzirom da u ovoj ponudi postoji pivo za svačiji ukus. Od Lager do pšeničnog piva, od Amber Ejla do Strong lagera, od tamnog piva do Ledrera, itd, sve to i mnogo više možete naći na jednom mestu ukoliko vam je potrebno osveženje ovoga leta.

Povezana vest:  Uz Labello do uspeha u Riju