Jučerašnji Ladies night događaj uz finalni deo svetskog fenomena „Pedeset nijansi“, oborio je sve rekorde posete u bioskopima Cineplexx širom Srbije! Veče za dame i njihove pratioce je posetilo više od 7.000 posetilaca i tako uživalo u specijalnom programu, pripremljenom samo za njih.

Nezaboravan trenutak zabave, svi prisutni zabeležili su u specijalnom foto kutku inspirisanom filmom, a domaćin večeri bio je „Kristijan Grej“ lično, koji je pozdravio publiku pre samog početka filma. Reakcije publike na poklone koje smo im pripremili bile su fantastične, a niko nije mogao da se uzdrži od zajedničkog fotografisanja sa maskama iz filma. Posebnu draž uoči projekcije u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, pripremio je Pole Dance Fitness, prvi i vodeći studio za vežbanje na šipci u Srbiji, na oduševljenje svih prisutnih u sali.

Povezana vest:  Najesen zakon o kinematografiji

Ekskluzivno, u najmodernijem bioskopu u gradu, Cineplexx BIG Beograd, svi gosti imali su prilike da po prvi put uživo zavire u tamnu sobu Kristijana Greja! Ukoliko i vi ugledate natpis Cineplexx Dark room, ne ustručavajte se da uđete u sobu koja podseća na onu iz filma! Scensko svetlo i enterijer u duhu trilogije koja je zaintrigirala čitav svet, zaigraće pred vašim očima, a šta se sve još nalazi unutra, budite smeli i pogledajte sve do 18. februara!

Povezana vest:  Film "Čudesni Spajdermen 2" u Srbiji u aprilu

Iznenađenjima nikad kraja! Dok ovaj filmski par na platnu, uživa na luksuznom medenom mesecu u Francuskoj, Cineplexx vas vodi na romantično putovanje u Tursku! Pogledajte poslednji deo trilogije i postanite jedan od dobitnika magičnog putovanja za dvoje u Istanbul! Akcija traje do 18.februara, tako da iskoristite predstojeće praznike i pogledajte „Pedeset nijansi – oslobođeni“ u omiljenom bioskopu Cineplexx već danas!

Povezana vest:  Odabrani filmovi iz Sony Pictures Entertainmenta samo na Festu!

Sledeće druženje na Ladies night događaju, zakazano je za 8. mart i film „Led“. Karte za ovu inspirativnu ljubavnu priču, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, su već u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx.

Za više informacija, posetite sajt www.cineplexx.rs.