darko1Rundek Cargo Trio najavio i drugi koncert u Sava centru

Rundek Cargo Trio održaće 18. novembra drugi koncert u beogradskom Sava centru, gde dolazi u okviru jesenje turneje po nekoliko gradova Srbije, pred koju se oglasio novim singlom „Midnight Calypso“.
Posle prve RASPRODATE večeri 17. novembra, bend Darka Rundeka će i 18. novembra prirediti poseban koncert na kome će publika sedeti isključivo na bini velike dvorane Sava centra (mesta u parteru i na balkonu nisu u prodaji).
I za drugo veče broj ulaznica je ograničen, a cena je 1.800 dinara na blagajni Sava centra, u prodavnici „Jugoton“ (Nušićeva 27) i preko mreža Eventim i Ticketline.
Na srpskoj turneji gitarista i pevač Darko Rundek, violinistkinja Isabel i multiinstrumentalista Dušan Duco Vranić sviraju i 15. novembra u novosadskom Quarteru, 16. novembra u Pozorištu u Bečeju, 22. novembra u Arena Fun Factory u Kragujevcu, 23. novembra u Domu omladine Pančeva i 24. novembra u Kulturnom centru Užica.
Ulaznice za srpsku turneju:
http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/rundek-cargo-trio–serbian-tour-171/promo.html
Rundek Cargo Trio objavio je nedavno „Midnight Calypso“ kao prvi najavni singl za drugi album koji bi se trebao pojaviti tokom 2014. godine.
„Mogućnosti koje vam ostavlja pjesma su neograničene. Hoće li vas sama melodija odvesti na neke daleke plaže ili će svijet postati pozornica za dvoje u ponoć, ostaje na vama da osjetite pesmu, razigrate maštu i dopustite da probudi najljepše u vama“, saopštio je bend povodom singla „Midnight Calypso“.
Gitarista, pevač i autor Darko Rundek, frontmen zagrebačkog benda Haustor koji je iza sebe ostavio niz uticajnih albuma poput „Trećeg svijeta“ (1983), otisnuo se devedesetih u izuzetno uspešnu samostalnu karijeru objavivši niz danas kultnih albuma – „Apokalipso“ (1997), „U širokom svijetu“ (2000), i uz pratnju mnogoljudnog Cargo orkestra
„Ruke“ (2002) i „MHM A-HA OH YEAH DA-DA“ (2006).
U jednom trenutku u želji da napravi novi iskorak u svojoj karijeri, Rundek se uz Isabel i Ducu iz Cargo orkestra, otisnuo u novu muzičku pustolovinu zvanu Rundek Cargo Trio koji je na CD-u objavio svoj prvi album „Plavi avion“ (2010). Sa albuma su spotovi bili „Indijanska“ i „Sanjala si da si sretna“.

Povezana vest:  Exitovi festivali ponovo među najboljima u Evropi!