Selektor Francuske Janik Noa rekao je danas da njegovi teniseri prvog dana finala Dejvis kupa nisu ni u jednom trenutku bili blizu Hrvatskoj i istakao da će sada svu energiju usmeriti da meč dublova.

„Nismo ni u jednom trenutku bili blizu. Stalno smo zaostajali, tako da je teško pričati o nekom razočaranju, jer zapravo ništa nismo ni imali“, rekao je Noa, prenosi Hina.

Povezana vest:  WTA SLOVENIJA OPEN, Jankovićeva i Krunić danas na terenu

Teniska reprezentacija Hrvatske vodi sa 2:0 protiv Francuske u finalu Dejvis kupa. Prvo je Borna Ćorić slavio protiv Žeremija Šardija, a potom je Marin Čilić pobedio Žoa-Vilfreda Congu.

„Uvek se nadaš nečemu, hvataš se za nešto do poslednje lopte. Za pobede u ova dva meča trebalo je da pokažemo odličnu igru. Ali, znali smo da će biti teško. Računali smo na neke njihove slabosti, ali sve što smo predvidjali i planirali, nije se dogodilo“, rekao je Noa.

Povezana vest:  WTA VIMBLDON, Janković i Šepers u drugom kolu dublova

„Navijači su bili uz nas i zbog njih sam najviše razočaran. Tražili su šou, a mi im nismo baš ništa pružili“, dodao je selektor Francuske.

Noa, medjutim, još nije spreman da prizna poraz.

„Oni nisu još došli do cilja. Ni mi još nismo gotovi. Svu energiju ćemo usmeriti u meč dublova, a nakon toga možemo razgovarati o nedelji“, rekao je Noa.

Povezana vest:  Troicki zaustavljen u polufinalu turnira u Beču