akrobatski_rock_n_rollVelika smotra akrobatskog rock ‘n’ rolla u Hrvatskoj

 

Ako je neko pomislio da je akrobatski rock ‘n’ roll šala od sporta, znajte da ste se prevarili. Čelni ljudi mnogih sportova bili bi jako srećni kad bi znali da će na neko od njihovih nadmetanja doći 500 takmičara i najmanje 1.000 navijača. Upravo je to najava za Svetski i Evropski Kup u akrobatskom rock ‘n’ rollu koji će biti održan 15. maja u Spa & Golf Resortu Sveti Martin pored Čakovca, u susdenoj nam Hrvatskoj.

Povezana vest:  GIMNASTIKA, Japancima srebro posle usvojene žalbe

Organizator takmičenja je Akrobatski rock ‘n’ roll klub Vega, uz verifikaciju Svetske konfederacije tog sporta (WRRC). Do sada je potvrđen dolazak takmičara iz Rusije, Norveške, Holandije, Češke, Slovačke, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Nemačke, Mađarske, Italije, Austrije, Poljske, Švajcarske, Francuske i Ukrajine.

Takmičenje tako visokog ranga unapred zahteva garancije u organizacijsko-tehničkom smislu, pa se već sada zna da će sala u kojoj će se održavati takmičenje biti opremljena raskošnom scenografijom i rasvetom i plesnim podijumom, upotpunjenim s čak dvama velikim video bima.

Povezana vest:  ALPSKO SKIJANJE, Hiršer pobednik veleslaloma za Svetski kup