EclipseMuseSvetska premijera novog single sastava Muse na MTV-ju!

 

MTV sa ponosom najavljuje da će se svetska premijera novog spota sastava Muse održati na kanalu najveće svetske muzičke televizijske mreže u četvrtak, 20. maja tačno u podne! Radi se o singlu “Neutron Star Collision (Love Is Forever)” koji će se naći na albumu ‘The Twilight Saga: Eclipse – Original Motion Picture Soundtrack’. Radi se o albumu koji prati objavljivanje novog filma Sumrak franšize a koji će u bioskopima biti od juna meseca.

Povezana vest:  Block Out 22. oktobra na beogradskoj Akademiji, gosti Autogeni Trening

“Neutron Star Collision (Love Is Forever)” je treći singl koji je Muse dao za korišćenje u ovoj filmskoj franšizi a ovaj put pesma je napisana samo za film.

“Neutron Star Collision (Love Is Forever)” premijerno će biti prikazan na 75 MTV kanala u 163 zemlje širom sveta, kao na sajtu www.muse.mtv.com. Poslednji album benda, The Resistance (Warner Bros. Records), debitovao je na prvom mestu top lista u 20 zemalja širom sveta.

Povezana vest:  Italijanski bandoneonista Daniele Di Bonaventura otvara 25. Pančevački džez festival

Eclipse je treći film iz serijala o vampirima u kome Robert Pattinson tumači Edwarda, Kristen Stewart Bellu a Taylor Lautner Jacoba. Film je režirao David Slade koji je snimio spotove za muzičare kao što su Muse, Aphex Twin, System of a Down, Stone Temple Pilots i Tori Amos.

MTV, četvrtak, 20. maj u 12:00h!