dado_topic_promocijaŠou Slađane i Dade na RTS-u

 

Radio-televizija Srbije (RTS) najavila je danas da će u nedelju 23. maja emitovati zajednički šou pop-rok pevača Slađane Milošević i Dade Topića, u kome će zajednički izvesti unplugged verziju svog starog hita „Princeza“.

Kako je najavljeno, u šou „Slađana i Dado uživo“, nedavno snimljenom u studiju u Košutnjaku u Beogradu, Topić će uživo izvesti nekoliko hitova svoje stare grupe „Tajm“, poput „Da li znaš da te volim“, „Život u čizmama sa visokom petom“, „Rokenrol u Beogradu“ i „Istina mašina“.

Povezana vest:  Kladionice predviđaju ko će biti novi dečko Dženifer Lopez!

Miloševićeva će sa svojim bendom izvesti „Amsterdam“, „Miki, Miki“, „Fantastično putovanje“, „Neko je tu“ i „Seksi dama“, a iz RTS-a najavljuju da će pevačica „poznata po ekstravagantnim scenskim kostimima i ovog puta prirediti iznenađenje, dok će Dado ostati dosledan svom rok stilu“.

-Njih dvoje proslavili su se i kao duet 1984. godine sa kompozicijom ‘Princeza’, koja je tada premijerno izvedena na jugoslovenskom takmičenju za ‘Pesmu Evrovizije’. ‘Princeza’ tada nije pobedila, ali je to na neki način učinila svojim višedecenijskim trajanjem. Posle 26 godina čućemo zajednički hit u unpluggedverziji – najavio je RTS.

Povezana vest:  Severinin termin za porođaj je danas?

Šou „Slađana i Dado uživo“ režisera Darka Kamarita RTS će emitovati 23. maja od 20.30 na Drugom programu.