jackie chan

Džeki Čen želi da radi film i album sa sinom Džejsijem

Zvezda akcionih filmova Džeki Čen rekao je da želi da radi sa svojim sinom Džejsijem na filmu i albumu pošto su se njihovi odnosi popravili nakon što je njegov naslednik izašao iz zatvora u kojem je proveo šest meseci zbog posedovanja marihuane, prenosi AP.
Džeki Čen je rakao da je za njegovog sina bilo dobro što je bio u zatvoru pošto je to uticalo na njegovu zrelost i da su se sada njihovi odnosi popravili.
-Pre sam bio previše tradicionalan u u stilu ‘ti sine idi, ne želim da ti pomognem, moraš sam sebi pomoći’ – rekao je poznati glumac i dodao da je bio zapanjen dok je snimao rimejk filma „Karate kid“ pored sina Vila Smita, tinejdžera Džejdena, kojem je otac pomagao svaki dan na setovima.
-Onda sam se zapitao zašto sam toliko tvrdoglav – rekao je Čen AP-u. On kaže i da je tražio prikladan film za Džejsija i u međuvremenu će producirati njegov album koji se očekuje krajem godine, ali i da se nada da će uraditi duet sa sinom u jednoj od pesama.
-Verovatno će biti jedna pesma koju ćemo zajedno pevati“, rekao je poznati glumac i dodao da će se u njoj izviniti Džejsiju što ga je ignorisao dok je bio mlad.
-Reći ću u pesmi ‘izvini, bio sam zauzet u to vreme’ – kaže on.

Povezana vest:  Srpski kandidat za Oskara film "Kad svane dan"

PHOTO: Kevin Lee/Getty Images Entertainment