vujasinovic par bresa

Vujasinović vodi Srbiju protiv Francuske

Selektor juniorske vaterpolo selekcije Srbije Vlada Vujasinović predvodiće sutra uveče sa klupe podmlađeni A tim na startu Svetske lige protiv Francuske. Kako je na konferenciji za medije rekao selektor A tim Dejan Savić, takva odluka je doneta, pošto će u sastavu biti dosta igrača koji su na prvenstvu sveta u Almatiju osvojili šampionsku titulu.
-Presrećan sam što ću sedeti na klupi A reprezentacije. Verujem da to govorim i u ime onih koji će sutra debitovati. Pored debija osetiće i zadovoljstvo igranja sa Filipovićem, Prlainovićem… Ne bih o Francuzima, daćemo sve od sebe da pobedimo – izjavio je Vujasinović.
Uoči utakmice na Tašmajdanu, koja počinje u 20.30 sati, biće priređen pravi spektakl, jer će publika imati prilike da vidi defile selekcija koje su ove godine osvojile zlatne medalje u Svetskoj ligi u Bergamu, na seniorskom prvenstvu Evrope u Kazanju, prvim Evropskim igrama u Bakuu i juniorskog prvenstvu sveta u Almatiju, a sve u sklopu proslave 20. oktobra, Dana oslobođenja Beograda.

Povezana vest:  EVROLIGA, Segedin iznenadio šampiona Evrope na Banjici