KRISTINA KOVAC IMPULS

KRISTINA KOVAČ GOST EMISIJE IMPULS

Kristina Kovač, kompozitorka, tekstopisac, pevačica i producentkinja, a od nedavno i spisateljica, ovonedeljni je gost emisjie Impuls.

U sredu od 21:00 na MTV kanalu pogledajte šta je Kristina imala da kaže o svojoj prvoj knjizi „Drvo života“, koja je po mišljenju kritike „najhrabriji ljubavni roman u poslednjih nekoliko godina“. Šta ju je inspirisalo da napiše priču kroz koju provejava „sveto trojstvo ljubavi“, odnosno spoj tri najveće ljubavi koje postoje u životu žene –prema majci, muškarcu i ljubav prema detetu. Ipak, iako mnogi hvale njen roman, Kristina ne planira da gradi karijeru kao pisac.

Povezana vest:  OneRepublic singlom „West Coast“ najavljuju američku turneju

Ono po čemu je ona bila i ostala poznata je njen muzički rad – kako kroz grupu K2 koju je formirala ’90-ih godina sa sestrom Aleksandom, tako i kroz solo karijeru. Kristina se prisetila početka kada se sa 17 godina upustila u jednu od najvećih životnih avantura i sa sestrom Aleksandrom otputovala u London na edukaciju. Tada je takav poduhvat bio izuzetan uspeh koji im se višestruko isplatio jer su se naučile disciplini, saradnji sa producentima a svakako je uticalo na njihov jedinstveni stil koji ih je od starta izdvojio od ostalih izvođača na sceni.

Povezana vest:  Veliki prezir za kraj Jelen top 10 turneje

Kristina je nedavno odigrala važnu ulogu u u muzičkom takmičenju X Factor Adria u kojem je bila jedan od sudija. Celo to iskustvo joj je značilo jer je imala priliku da radi sa mladim i talentovanim ljudima, a i mlađa publika je rešila da se upozna sa njenom muzikom upravo zbog njene iskrenosti i karaktera. Ipak, kako priznaje, ne bi volela da bude deo drugih formi rijaliti programa, jer voli da uživa u komforu, a da bi ponovo bila sudija nekog pevačkog takmičenja morala bi da dobije garancije da će pobednici zaista dobiti ono što im je obećano.

Povezana vest:  Predstavljen parfem u čast Majkla Džeksona

Kristina je takođe pričala o svojim daljim planovima na muzičkom polju, o prvom srpskom boy bendu „Peti element“, uživanju u radu sa mladim talentima, novoj pesmi koju je napisala za Marka Balabanovića i opštem stanju na pop sceni.

Pogledajte šta je sve imala da kaže u sredu od 21:00 u Impulsu na MTV televiziji!

IMPULS NA MTV KANALU
Premijera: sredom u 21:00
Reprize četvrtkom u 22:40, petkom 19:00, subotom u 12:10 i nedeljom u 17:30