Otvoreni atelje DivArt 1

Umetničko veče Otvorenog ateljea Divart

Umetničko udruženje Divart otvoriće vrata svog ateljea u Dunavskoj 86, u sredu, 16. decembra, od 19 časova, i pružiti priliku svim ljubiteljima umetnosti da se upoznaju sa radovima šestoro mladih slikara, mozaičara, grafičara i vajara. Veče Otvorenog ateljea i druženje sa umetnicima upotpuniće kantautorka Ana Ćurčin unplugged muzičkom podrškom.
Članovi Divart udruženja, čije će radove posetioci Otvorenog ateljea imati priliku da vide, su Isidora Ivanović, Maja Đurović, Gordana Jovanović, Marko Kusmuk, Mila Pralica i Maja Majolinica. Iako ne pripadaju istim pravcima i disciplinama, ovi mladi umetnici okupili su se pod jednim krovom i sa idejom da kroz zajedničke projekte i razmenom iskustava, slobodno iskažu stavove i vizije kroz svoja umetnička dela.
Atelje Divart biće otvoren za posetioce i naredna dva dana, 17. i 18. decembra, od 10 do 21 čas, a sva umetnička dela biće izložena na prodaju. U okviru Otvorenog ateljea, udruženje DivArt organizovaće i besplatnu, kreativnu radionicu za decu školskog uzrasta u četvrtak, 17. decembra, u periodu od 11 do 15 časova.

Povezana vest:  Delfi knjižara u Zemunu ponela ime „Dositej Obradović“