frano-lasic-plakat

Frano Lasić na koncertu „Vremeplov“ u Domu omladine Beograda

U Domu omladine Beograda 16. decembra imaćete priliku da uživate u koncertu „Vremeplov“ Frana Lasića, uz pratnju gitariste Nenada Konstantina i dalmatinske klape „Smrika“.
Ulaznice po ceni od 1000, 1200 i 1500 dinara su u prodaji preko EVENTIM mreže.
Frano je rodjen 1954. godine, pa u skladu s tim, koncert počinje hitovima iz pedesetih godina XX veka, pa godina po godinu, sve do današnjeg dana.Tokom koncerta publika će putovati kroz vreme i vratiti se u prošle lepe i bezbrižne dane, uz evergrin hitove. Biće tu poznatih stranih melodija, koji su se nekada pevušile uz radio Luksemburg, kao i domaćih pesama, koji su se slučali sa singlica i LP ploča. Uz Frana i klapu prisetićete se šetnji uz more, a u mislima osetićete miris soli i morskog žala, zalazaka sunca i malih talasa…
Koncert je podržala kompanija MK Group, koja je zajedno sa Institutom za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine iz Novog Sada i kompanijom TDE pokrenula akciju „Magnet za ljubav“. Sredstva se prikupljaju za nabavku magnetne rezonance (MRI), prateće opreme i prvog specijalnog inkubatora za MRI dijagnostiku prevremeno rođenih beba, novorođenčadi, dece i omladine. Ukupna vrednost donacije je 750000 evra. Više informacija o akciji možete naći na www.magnetzaljubav.rs, https://www.facebook.com/MagnetZaLjubav,https://twitter.com/MagnetZaLjubav, a donatorska sredstva mogu se uplatiti na žiro račun 105-5555511-36 kod AIK Banke).

Povezana vest:  BEHIND THE MUSIC - ADAM LAMBERT