ceo-set

Humanitarni projekat Nešto lepo kao čokolada i ove godine nastavlja da prikuplja sredstva za pomoć Svratištu za decu u Beogradu

Treću godinu za redom projekat Nešto lepo kao čokolada na jedinstven i inovativan način nastavlja da prikuplja pomoć za Svratište za decu u Beogradu.

Svim sredstvima prikupljenim prodajom 300 ručno napravljenih finih belgijskih čokolada u specijalnom pakovanju, po ceni od 1000 dinara za čokoladu, obezbediće se novogodišnji paketići za decu beogradskog Svratišta.

Ove godine proizvedena su specijalna pakovanja koja sadrže ručno proizvedenu čokoladnu tablu uvijenu u omot od kvalitetnog papira, kao i set za ovu namenu specijalno dizajniranih, samolepljivih oblika, što će omogućiti svakom donatoru da kreira unikatni dizajn svoje čokolade i na taj način pored učinjenog dobrog dela napravi nešto lepo za sebe i svoje najdraže.

Povezana vest:  „Nešto lepo kao čokolada" za decu iz Svratišta

Čokolade možete poručiti na http://www.nestolepo.rs/ a više o projektu saznati i sa linka https://vimeo.com/149146634

Humanitarni projekat Nešto lepo kao čokolada 2013. godine započela je kreativna agencija Popular Bruketa & Žinić OM, kada je uz pomoć grupe saradnika i partnera, prvih 300 čokolada ručno napravljeno i upakovano u specijalno za tu priliku dizajnirane omote, sa ciljem da pred novogodišnje praznike podrži Svratište za decu u Beogradu. Projekat je nastavljen 2014. izložbom 300 unikatno dizajniranih čokolada koje su činile jedinstvenu kompoziciju u Galeriji Kolarčeve zadužbine, a koje su obezbedile 300 novogodišnjih paketića koje je deci iz Svratišta uručio Deda Mraz na priredbi u Kulturnom Centru Rex.

Povezana vest:  Tajni svet Deda Mraza za vikend na trećem spratu Ušće SC

Osim obezbeđivanja neophodnih novčanih sredstava za funkcionisanje Svratišta koje danas pruža ključnu podršku u odrastanju preko 250 dece, cilj projekta Nešto lepo kao čokolada jeste da kroz ovu akciju podstakne i inspiriše druge ljude da se priključe i daju svoj doprinos.

Ovom prilikom želimo da vas pozovemo da nam se i ove godine pridružite da pomognemo deci u Svratištu i najlepše se zahvaljujemo na vašoj dragocenoj podršci da projektom Nešto lepo kao čokolada inspirišemo što više ljudi.

Povezana vest:  Ako se vaša koža oseća dobro, osećate se i vi!