Puppetz

BENDOVI ELVIS JACKSON I PUPPETZ PREDSTAVLJAJU NOVE SPOTOVE NA MTV KANALU

MTV program će od ponedeljka biti bogatiji za dva nova spota – „Take Your Time“ benda Elvis Jackson i „Anticipator“ grupe Puppetz.

Elvis Jackson predstavlja novi, drugi po redu, singl „Take Your Time“ sa aktuelnog albuma „Radio Unfriendly“. Slovenačka četvora je u novembru i decembru odvojila vreme za sebe i svoje bližnje i, pre nego što se vrate koncertima koje su najavali za mart 2016., spremili su spot je koji je nastao u saradnji sa brojnim muzičarima, glumacima, sportistima i njihovim prijateljima.

Povezana vest:  Major Lazer, Diplo i Justin Bieber: Idealan trojac za pravi letnji hit

„Take Your Time“ je 14 spot Elvis Jacksona i ujedno drugi koji je režirao Marko Duplišak. Ovoga puta su priprema, organizacija i snimanje trajali mnogo duže. Buda, Berto, Soki i Slavc u svojoj dugoj karijeri navikli su da ne žure, već da odvoje dovoljno vremena i ovom prilikom kažu: „Pozvali svoje kolege muzičare, prijatelje, ljude čiji rad i angažovanost posebno cenimo, da zajedno sa nama snime spot. Tako ćete u njemu videti sve one koji su se pozivu odazvali i bili spremni da sa svetom podele naše mišljenje da je potrebno odvojiti vreme za važne stvari.“

Povezana vest:  Novi MTV Express donosi u sredu, 7. marta u 20 sati “brzi” nastup poznate rock grupe Vatra!

„Raduje nas što smo uspeli da završimo ovako obiman i zahtevan projekat. Naime, bilo je potrebno uskladiti obaveze naših gostiju, snimiti ih kad su dobro raspoloženi i u pravom ambijentu. Prezadovoljni smo spotom i zahvalni svakome ponaosob štu su uspeli da izdvoje vreme za spot, i da prenesemo ideju koja bi trebalo da postane svima nama zajednička – da odvojimo vreme za sebe, razmislimo kuda žurimo i kako možemo bolje da iskoristimo svaki trenutak“, optimistični su momci iz grupe Elvis Jackson.

Povezana vest:  Finalisti BDFL i 47. Gitarijade, Helm objavili "Grešnicu bez lica"

Drugi spot koji će premijerno biti prikazan u ponedeljak na MTV kanalu pripada bendu Puppetz. Oni će predstaviti video za pesmu „Anticipator“ sa novog albuma „Top Of The World“. Videopsot prati izlazak drugog studijskog albuma i ujedno prikazuje onu agresivnu stranu benda na koju smo navikli još na njihovom debitantskom albumu „Forte balade“. Puppetz započinju novu godinu novim spotom i zovu slušaoce da im se pridruže na nekom od koncerata.