Dosadašnji predsednik fudbalskog kluba Vojvodina Zoran Šćepanović podneo je danas ostavku na tu funkciju. Šćepanović je u saopštenju objavljenom na sajtu Vojvodine naveo da ostakvu podnosi iz ličnih razloga, ali i zbog obaveza koje je preuzeo u organima Fudbalskog saveza Srbije.

-Prethodne dve i po godine iziskivale su od mene ogroman napor i dovele do zamora koji me je u odredjenoj meri podstakao da donesem ovu odluku, ali mi je drago što sam, zajedno sa svojim saradnicima, za dobrobit FK Vojvodina uspevao da obavljam svoju dužnost maksimalno predano i posvećeno – naveo je Šćepanović.

Šćepanović je rekao da je u protekle dve i po godine danonoćno bio posvećen obavezama u klubu, pri čemu je uporedo obavljao funkciju predsednika Zajednice Super lige i bio član organa Fudbalskog saveza Vojvodine.

Povezana vest:  Marković zadržao broj 50 i u Liverpulu

On je rekao da veruje da će buduće rukovodstvo kluba biti uspešno u ciljevima koji su postavljeni i dodao da će nastaviti da pomaže „svom voljenom klubu i srpskom fudbalu“.

Izborna sednica Skupštine fudbalskog kluba Vojvodina biće održana sutra u fudbalskom centru „Vujadin Boškov“ u Veterniku, najavio je danas predsednik Skupštine kluba Milan Davidov.

-U ime Skupštine FK Vojvodina i u svoje lično ime, gospodinu Zoranu Šćepanoviću želim mnogo uspeha u radu u organima FSS, a izbornu sednicu Skupštine zakazao sam za petak u 19.00 – rekao je Davidov.

Povezana vest:  Gago: Barselona je najbolja ekipa u istoriji

Kandidat za novog predsednika Upravnog odbora biće Vojislav Gajić, dok će za nove članove tog tela biti predloženi Dragoljub Zbiljić, Dušan Radojičić, Nebojša Stupar i Slobodan Milić.