jinxNovi spot hrvatske grupe Jinx i beogradskog hip hopera Reksone premijerno na MTV kanalu u ponedeljak, 5.jula u 20 časova

U ponedeljak, 5. jula od 20h imaćete priliku da na kanalu regionalnog MTV-ja  premijerno pogledate  novi spot hrvatske grupe Jinx za pesmu “Da Smo Se Voljeli Manje” i beogradskog hip hopera Reksone “Znam Da Mogu”.

Pesma “Da smo se voljeli manje“, prvi je singl koji najavljuje novi album grupe Jinx. Spot za ovu numeru je sniman na tajnoj lokaciji u Sloveniji, a režirao ga je Ven Jemeršič, dugogodišnji saradnik Jinxa i autor proslavljenog spota „Na Zapadu“.

Povezana vest:  Popi Divine pobednik srpskog i finalista svetskog DJ takmičenja „burn Residency"

“Da smo se voljeli manje“ je zarazna ljubavna pesma akustičnog pop/rock zvuka u kojoj se Jinx vraća na bazični, pomalo starinski zvuk koji će lako postati hit na letnjim žrkama na plaži…

Relja Milanković / Demian / Reksona je član beogradskog rep dua V.I.P., hip hop producent i jedan od osnivača Bassivity Music-a, prve hip hop izdavačke kuće na Balkanu.

Povezana vest:  POČELA DESETA JUBILARNA SEZONA KLUBA PAPAYA (FOTO)

Sa prvim albumom svoje grupe V.I.P. „Ekipa Stigla“ zabeležio je najvišu prodaju domaćeg hip hop albuma ove dekade, izdao je prvo internacionalno hip hop izdanje „Mixtape Rane“, a 2009.  izdao je kompilaciju dela svojih gostovanja „U Gostima“ i dugo očekivani album grupe V.I.P. „Živa Istina”. Do kraja godine očekuje se izlazak Reljinog autorskog izdanja „G.I.P.“ (Grad Ispod Pobednika) sa koga je pesma i spot „Znam Da Mogu“.

Povezana vest:  MTV, Mascom i Deezer predstavljaju: Novi album „Krigle" sastava Bad Copy ekskluzivno na MTV.rs - u periodu od 19. aprila do 3. maja

Video je sniman u Brooklyn-u NYC u februaru ove godine. Jovan Mikonjić Biskoteka je režirao spot, a kao  direktor fotografije pomogao je poznati reditelj Jovan Todorović. Pesmu je producirao Coby a mix je rađen u novom Bassivity NYC studiju od strane poznatog srpskog hip hop producenta Oneye.

 

Ne propustite ekskluzivnu MTV premijeru novih spotova grupe Jinx i hip hopera Reksone koje možete da pogledate u ponedjeljak, 05. jula u 20h samo na MTV kanalu.