Pevačica i kompozitor, Lena Kovačević, biće specijalna gošća na beogradskom koncertu jednog od najboljih trombonista sveta, Samjuela Blazera i Big Benda RTS-a. Koncert će se održati u sredu, 30. novembra u Kolarčevoj zadužbini, sa početkom u 20 časova.

Samjuel Blazer je instrumentalista i kompozitor koji svoju karijeru gradi na relaciji Berlin-Njujork. Preko deset nosača zvuka u izdanju prestižnih diskografskih kuća, opravdava podatak da je izuzetno cenjeni časopis Daun Bit svrstao Blazera u vodeće soliste na trombonu.

Povezana vest:  Zanimljivosti iz Whitesnake rajder liste: Coverdale bira da reciklira, bend prati sve sportske događaje

Lena Kovačević  nedavno je objavila autorski singl za inostrano tržište „Pick Up“ koji se emituje i na čuvenom američkom radiju Sirius XM sa sedištem u Njujorku, sa preko 30 miliona pretplatnika. Ovo je prvi put da se pesma jednog srpskog izvođača nalazi na plej listama u Sjedinjenim Američkim Državama.

Singl „Pick Up“ se može preuzeti sa svih digitalnih platformi, a dostupan je za preslušavanje na Deezer-u; uz podršku regionalne izdavacke kuce MENART, Sony Music licence, objavljen je za područje ex-Yu.

Povezana vest:  Roisin Murphy prvi put na Belgrade Beer Festu