Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca izašao je u provod sa svojom lepšom polovinom, i to kafanu! Maca je za svoju dragu i sebe rezervisao mesto u Staroj pesmi tik uz muziku, kako bi provod bio potpun. Nazdravljali su tekilom, a tokom cele večeri pljuštali su poljupci. Maca je, kako kaže, izašao da bi upriličio iznenađenje supruzi, ali i napunio baterije za reprizu predstave „Sunce tuđeg neba“, koju će zbog ogromnog interesovanja beogradske publike ponovo igrati u Narodnom pozorištu, i to 3. aprila.

Povezana vest:  Oslobodite svoj stil pred objektivom uz Campari

Priča koja je već osvojila srca brojnih Beograđana počinje devedesetih godina prošlog veka, gde protagonista iste na duhovit način, sa elementima crnog humora, saopštava svoju priču o „bekstvu“ od ludila, rata i svih ostalih nemilih događaja kroz koji su prošli narodi s ovog prostora.

Junak ove priče je „višenacionalan i multikulturalan“ i kao takav se našao u situaciji da luta svetom tražeći svoje nebo, svoj novi spas. U pokušaju da se prilagodi novoj sredini, junak ove predstave prolazi kroz mnoštvo situacija, obrtaja i stanja koje idu od euforičnog oduševljenja do neuroze, besa i kivnosti. Konstantno upoređuje svoj novi dom s onim koji je ostavio iza sebe, donoseći zaključke koje će biti obojene zdravim humorom.

Povezana vest:  COCA-COLA VOLONTERI U ULOZI DEDA MRAZA

Ukoliko ste željni predstave koja će vam sve vreme držati pažnju i nasmejati vas do suza ovo je definitivno pravi izbor.

Karte se mogu kupiti na blagajni Narodnog pozorišta a rezervisati putem broja telefona 011/2620 – 946

PHOTO: Stara pesma