U vikendu koji je pred nama Beograđane očekuje veliki događaj koji će biti zabava za sve generacije. Roda Mega prodavnica na Novom Beogradu, na adresi Đorđa Stanojevića 35, će u još boljem, lepšem i prijatnijem ambijentu dočekati sve svoje potrošače, a upravo tim povodom, u subotu 26. avgusta Željko Joksimović i Dejan Petrović i Big Band će ispred ove prodavnice održati koncerte. Jedan od najboljih bendova sa ovih prostora će svoj nastup imati od 19 časova, a već od 20.30 časova nastupiće Željko Joksimović. Kraj tog muzičkog spektakla i otvaranje preuređene Rode biće proslavljen uz veliki vatromet, koji se očekuje u 22 sata.

Povezana vest:  Najkvalitetnija Arabika i u trećoj kafeteriji Aviator

I tu nije kraj iznenađenjima. Roda Mega je za svoje najvernije potrošače spremila veliki broj akcija, mnogobrojne pogodnosti i nagradni konkurs. Svi kupci sa računima većim od 3.000 dinara dobiće „grebalicu“ koja im donosi mogućnost da osvoje neku od 6.000 sjajnih nagrada i fantastični Fiat 500L.

Program za decu će u subotu trajati od 9 do 17 časova i sadržaće zabavne i edukativne aktivnosti, kao i bogat umetnički program u okviru kojeg će nastupiti Kulturno umenička društva i dečji hor „Čarolija“. U nedelju će, pored raznih aktivnosti na temu vraćanja u školske klupe, u 18 časova nastupiti i ekipa humorističke serije „Državni posao”. Od ponedeljka 28. avgusta do nedelje 3. septembra, različitim aktivacijama na temu porodice, škole, penzionera, proizvoda iz Srbije nastaviće se sa slavljem, a očekuju se i dodatne pogodnosti uz Super Karticu.

Povezana vest:  adidas predstavlja prve na svetu patike od replike prirodne svile

Sigurni smo da želite da iskoristite vikend na najbolji način, zbog toga vas pozivamo na fantastičan provod od subote, 26. avgusta do nedelje 3. septembra!