Fudbaleri Partizana i Napretka odigrali su večeras nerešeno 1:1 u utakmici šestog, zaostalog kola Super lige Srbije.

Napredak je poveo u 43. minutu golom Envera Alivodića, a izjednačenje i bod Partizanu doneo je Everton u 96. minutu.

Crno-beli su, posle drugog remija od počerka šampionata, treći na tabeli sa 20 bodova, dok je Napredak na 12. mestu sa devet bodova manje.

Povezana vest:  Hut u bolnici, sumnja se da ima meningitis

Izabranici Miroslava Đukića su tokom cele utakmice napadali, imali su loptu u svom posedu, ali nisu uspeli da pogode mrežu gostujuće ekipe. Imali su i veliku prednost na terenu, pošto je Nikola Boranijašević u 28. minutu dobio dva žuta, odnosno crveni karton, ali ni to nije mnogo pomoglo Partizanu.

Kruševačka ekipa je povela u 43. minutu posle dobrog kontranapada, kada je Alivodić izašao sam ispred Vladimira Stojkovića i savladao ga.

Povezana vest:  Murinjo želi Zidana u svlačionici

Napredak je tu prednost čuvao sve do samog finiša utakmice, odnosno delile su ga sekunde od toga da iz Humske odnese sva tri boda. Partizan je u poslednjih nekoliko minuta opsedao gol Napretka, u šesnaesterac je došao i golman Stojković i na kraju su crno-beli uspeli da pogode mrežu i izbegnu poraz.

Everton je bio strelac posle kornera i velike gužve u kaznenom prostoru.

Povezana vest:  Partizan počeo pripreme za šestu uzastopnu titulu

Pored lošeg rezultata navijače Partizana je večeras zabrinula i povreda Zorana Tošića, koji je u 50. minutu morao da napusti teren.

Partizan u narednom kolu gostuje Radu, dok Napredak dočekuje Mačvu.